Łóżko wodne w niemieckim markecie. Czyli jak się robi prawdziwe pranki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to ma tyle lat co Ty. Suchar
pozytywni ludzie. ja bym poszedł siedzieć za zabicie w afekcie
Jak już to żarty, dowc🤬y i psikusy, w Polsce jest na to słowo wiele określeń, no ale na gimbo nic się nie poradzi, pranki....c.i.panki
Od jakiegoś czasu nie ma dnia, żeby jakiś materiał się nie powtórzył. Ma ktoś jakiś obrazek jakiś golden shovel albo coś podobnego?
Zauważyliście, że praktycznie same baby testowały sobie wyrko? I to jeszcze połowa z nich to grubasy, jakby to miało znaczenie czy przez te wszystkie fałdy tłuszczu poczuje czy materac jest wygodny czy nie. Facetowi zwisa na czym się wyśpi...byle mu na głowę nie kapało.
I jeszcze każda się rzuca na to łóżko... normalnie jak moja samica, a potem po jej stronie łóżko skrzypi jak sk🤬ysyn :/