LSD
konto usunięte
• 2015-03-28, 20:57
Lubię spacerować ze swoją dziewczyną po plaży, brzegiem morza.
-
-
-
-
-
-
- Do momentu gdy LSD przestanie działać i okaże się, że targam kradzionego manekina, na parkingu pod Biedronką.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie brałeś LSD ani raz, prawda?
konto usunięte
2015-03-28, 21:07
Toż to kawał, inteligencie.
konto usunięte
2015-03-28, 21:53
Za spacer z manekinem, zawsze piwo.
A szum morza okazał się jedynie dźwiękiem oddawanego moczu na Twoją głowę przez psa.
konto usunięte
2015-03-29, 0:22
po dobrym kartonie na pewno byś nie był na plaży... byś ciągał britnej za dzyndzla po drodze mlecznej
konto usunięte
2015-03-29, 4:47
@up
Sądzę jednak, że czujesz się przez to gorszy.
Za tak debilnym postem muszą stać jakieś kompleksy.
@zjacer a zgłaszaj sobie, pionku
@Zjacer
Posiadanie jest nielegalne. Chcesz kogoś zgłosić, bo brał narkotyki?
@zjacer
Mam tylko jedno pytanie - czy ty jesteś niedorozwinięty?
konto usunięte
2015-03-29, 8:42
Kolejny żałosny z🤬b, który myśli że kwas działa delirycznie. Ile razy musiałem prostować idiotów, którym to się wydawało, że po lsd widzi się różowe słonie....
@zjacer:
skończyłeś chociaż podstawówkę i masz jakiekolwiek pojęcie o obowiązującym systemie prawnym? Z myśleniem jak widać ciężko, dla takich jak ty internet powinien być jak telegazeta - tylko do czytania