jak ręce upierdzielisz to jeszcze go dobij .Badz kreatywny...wyrwij mu paznokcie
Tylko idiota zostawia na dachu antene... Do pewnego czasu myślalem że po co komu antena bez wtyku... Żyjemy w takim a nie innym państwie że nawet ucięta antena się komuś przyda.
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
podpis użytkownika
J🤬KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ

Antena od CB, tyle wygrać... W końcu wykupi starą z lombardu.

Cytat:
Nic innego tylko ręce up🤬lić!!

Samudaripen_Porajmos napisał/a:
Już k🤬a by ręce ucinał, a może musi kraść bo nie ma pieniędzy by utrzymać rodzinę co? Postaw się czasem w czyjejś sytuacji, a nie od razu chamskie teksty, żal mi cię..
Jakby musiał wyżywić rodzinę to by kradł chleb, albo jakąś żywność ze sklepu, albo coś innego z jakiegoś hipermarketu, a nie antene gościowi z auta -.- Zwykły sk🤬iel co podp🤬la innym bo mu się kasy nie chce na to wydać. Up🤬lić ręce do ramion bo jak do łokci to jeszcze coś zdoła podp🤬lić. Dodatkowo zaszyć usta i obciąć stopy co by nie gadało i nie sp🤬alało za szybko.
Dziękuję, dobranoc.
Już k🤬a by ręce ucinał, a może musi kraść bo nie ma pieniędzy by utrzymać rodzinę co? Postaw się czasem w czyjejś sytuacji, a nie od razu chamskie teksty, żal mi cię..
! ! ! cygan detected ! ! !

taaaaa
i gw🤬cić tez może na luzie bo jest brzydki, w rodzinie sami bracia i nie stać go na dz🤬ki...

A słyszałeś o czymś takim jak uczciwa praca?
Ktos to pisal cos o zywieniu rodziny? Ten van nie wyglada na weekendowe auto do wyjazdow na pikniki. Podejrzewam, ze ktos nim ostro zapierrrdala 6 dni w tygodniu zeby zarobic minimum na utrzymanie samochodu, siebie i rodziny. Jesli ten zlodzijaszek chce kogos okradac to powinien skupic sie na limuzynach z Wielskiej, na pewno nie na tym vanie.