📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

kulkiry napisał/a:
Wie ktoś o co biega?
chodzi o to ze jak kreca kurkiem jednej umywalki to woda leci w obu, nie ma za co
W moim technikum w toalecie też był taki bajer, ale działał tylko z jednej strony.
Jak odkręciłem zimną wodę w kranie A to w kranie B też leciała, ale jak odkręciłem w kranie B zimną to w A nie leciała. ;D
Jak odkręciłem zimną wodę w kranie A to w kranie B też leciała, ale jak odkręciłem w kranie B zimną to w A nie leciała. ;D
fifif napisał/a:
Wszystko świetnie, ale jakbym ja miał ciepłą wodę w spłuczce to bym się o tym nie dowiedział pewnie... Skąd on to wie?
Na szybko przychodzą mi 3 możliwe argumenty:
1. zależnie od ilości kamienia, wraz ze wzrostem temperatury wody będzie ona "bielsza" (tzn. mniej przejrzysta i właśnie taka trochę biała).
2. ciepła woda jeśli ma odpowiednio wysoką temperaturę będzie parować w zauważalny sposób w kontakcie z zimną porcelaną czy z czego tam robią kible.
3. chłop majstrował przy hydraulice więc wie jaka woda wlatuje do rezerwuaru.
Fake czy nie? Ktoś z lublina może potwierdzić czy tak samo jest z waszymi kranami ?

fifif napisał/a:
Wszystko świetnie, ale jakbym ja miał ciepłą wodę w spłuczce to bym się o tym nie dowiedział pewnie... Skąd on to wie?
Ehm... Zbiornik jest ciepły...?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie