Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Lubelska motopisda
Krak • 2019-11-15, 18:03
Dobre bo polskie
A tu fantazje redaktora:
" 25-letni motocyklista chcąc uniknąć zderzenia z wyjeżdżającym z drogi podporządkowanej samochodem, położył jednoślad i sunął z nim po jezdni. (http://www.tvn24.pl) "
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-11-16, 14:38 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krak 2019-11-16, 15:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-16, 16:04
Krak napisał/a:

Moto się przewróciło bo jedyne co potrafił zrobić to wcisnąć hamulce.

Ok przekonałeś mnie.
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-16, 16:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-16, 16:23
Zgłoś
Erni90 2019-11-17, 1:17
ludzie jesteście nie ogarnięci. Położył bo ten dzień był pochmurny i dość wilgotny więc po prostu mu koło zblokowało i uciekło. Ogólnie w takich chwilach trudno jest myśleć racjonalnie. Więc to zapewne było przypadkowe położenie moto. ps. moto szybciej sunie po asfalcie jak leży to oczywista sprawa. Więc położenie moto nic niemalże nie daje. No w skrajnych przypadkach coś tam da
Zgłoś
sweetwet-65 2019-11-17, 14:00
Loaloa napisał/a:

On nie jechał za szybko, tylko za nisko leciał. Szkoda, że przeżył.

Szkoda to że ktoś spłodził taka kreaturę jak ty, tłuku!

Loaloa napisał/a:

On nie jechał za szybko, tylko za nisko leciał. Szkoda, że przeżył.

Szkoda, że ktoś spłodził taką kreaturę jak ty, tłuku!
Zgłoś
Takafura 2019-11-17, 16:07
Erni90 napisał/a:

ludzie jesteście nie ogarnięci. Położył bo ten dzień był pochmurny i dość wilgotny więc po prostu mu koło zblokowało i uciekło. Ogólnie w takich chwilach trudno jest myśleć racjonalnie.

Wreszcie ktoś mi wytłumaczył, cały czas błędnie myślałem że jechał zbyt szybko co do warunków ( przyczepność) i jednak szybciej niż nakazują przepisy ( 50 km/h) mimo sporego ruchu, skrzyżowania, przejścia dla pieszych.

Ps. Jak motocykl Ci się kładzie przy takiej prędkości i w takim miejscu to trochę za późno na myślenie racjonalne...
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-18, 13:08
Zgłoś
Zygi9000 2019-11-28, 23:52
Ninjago mistrzowie spinjitsu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem