👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬le... k🤬a nie wierze... Widać że szerszenie wielkości wróbla, a piszą o miodzie i pszczółkach... Poziom wiedzy życiowej tego pokolenia nie poraża...
Pablo12011987 napisał/a:
A skąd ja niby mam mieć doświadczenie wieśniackie. Co to ja jestem, jakaś pszczółka?Widać że szerszenie wielkości wróbla, a piszą o miodzie i pszczółkach... Poziom wiedzy życiowej tego pokolenia nie poraża...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
guliusz napisał/a:
Nie ma, chyba że jako miasto uznasz jakąś Choroszcz.A co to w miastach nie ma pszczół wieśniaro?
I widzę że Gucio to zdrobnienie od Guliusz...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
A skąd ja niby mam mieć doświadczenie wieśniackie. Co to ja jestem, jakaś pszczółka?
majeńka napisał/a:
Nie ma, chyba że jako miasto uznasz jakąś Choroszcz.
I widzę że Gucio to zdrobnienie od Guliusz...
To jest wiedza ogólna, podstawy. Na tym przykładzie można ocenić czy ktoś jest debilem czy też nie

mariusz3pl napisał/a:
To jest wiedza ogólna, podstawy. Na tym przykładzie można ocenić czy ktoś jest debilem czy też nie
Nie czepiaj się, ona siedzi non stop zamknięta w tej farmie trolli i nie ma pojęcia jak wygląda świat zewnętrzny. Ma bronić ż__ków i UPAdlińców, reszta jest nieistotna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie