👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Veni_Vidi napisał/a:
Szerszenie nie produkują miodku...
To nie szerszenie j🤬y nieuku
wrzesin602 napisał/a:
A właśnie że szerszenie j🤬y baranie !
I to największy i najgroźniejszy dla ludzi gatunek Vespa mandarinia
en.wikipedia.org/wiki/Asian_giant_hornet
wrzesin602 napisał/a:
Muszki owocówki k🤬a

wrzesin602 napisał/a:
To że jesteś debilem jest niepodważalne, gorsze jest tylko to, że się tego nie wstydzisz...
Kamerzysta schrzanił robotę nigdy nie daję piwa za głupotę. Niech wiedzą wszystkie gamonie że nie filmuje się w pionie.
Użądliła misia pszczoła,
A to k🤬a!
Miś zawoła.
Za me męki za me bóle
rozp🤬olę wszystkie ule.
Zap🤬lę kilo miodu,
a ty k🤬o zdychaj z głodu.
A to k🤬a!
Miś zawoła.
Za me męki za me bóle
rozp🤬olę wszystkie ule.
Zap🤬lę kilo miodu,
a ty k🤬o zdychaj z głodu.
Szerszeń azjatycki, nie produkuje miodu natomiast z przyjemnością wp🤬la to co miód robi czyli pszczoły.
trytodie napisał/a:
Jak się z tego później otrzepać ?
Wskakujesz do lawy i wszystkie k🤬ie giną

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie