Jakie chamy ze wsi

podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

Co za hołota, kiedyś na mecze chodziło się całymi rodzinami i pełna kultura była, a teraz idą żeby drzeć mordy i tłuc się, demolować i c🤬j wie co jeszcze.
kawaiithc napisał/a:
pełna kultura była
Większość w krawatach,a zamiast głośnego dopingu było słychać łuszczenie pestek

podpis użytkownika
Zakonnik III aksjomatu
KSP, na sektorze gości?
Sugerując się twoim nickiem. Jesteś za DyskoPolo Warszawa?

Sugerując się twoim nickiem. Jesteś za DyskoPolo Warszawa?
podpis użytkownika
Zakonnik III aksjomatu
kawaiithc - co Ty gadasz
kiedyś były dymy, teraz jest spokój.
A mecze są po to, żeby się wyszaleć, chodzi o to, żeby się drzeć, bawić się itp. Mam oglądasz Polską ligę? Fascynować się patałachami z Legii, Wisły czy Lecha? Jak chcę obejrzeć dobry mecz to włączam Eurosport, jak idę na Ł3 to po to, żeby podopingować i wrócić do domu ze zdartym gardłem. A co do rozrób o nie p🤬l, bo takie się zdarzają raz na kilka lat, bojówki kibiców biją się często, ale gdzieś pod miastem tak, że nikomu to nie przeszkadza jak robią to z własnej woli to c🤬j innym do tego.

A mecze są po to, żeby się wyszaleć, chodzi o to, żeby się drzeć, bawić się itp. Mam oglądasz Polską ligę? Fascynować się patałachami z Legii, Wisły czy Lecha? Jak chcę obejrzeć dobry mecz to włączam Eurosport, jak idę na Ł3 to po to, żeby podopingować i wrócić do domu ze zdartym gardłem. A co do rozrób o nie p🤬l, bo takie się zdarzają raz na kilka lat, bojówki kibiców biją się często, ale gdzieś pod miastem tak, że nikomu to nie przeszkadza jak robią to z własnej woli to c🤬j innym do tego.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Magik2501 napisał/a:
kawaiithc - co Ty gadasz
kiedyś były dymy, teraz jest spokój.
zgadzam sie w 10000%
po co w ogole chodzic na mecze polskiej ligi jak oni qrwa grac nie potrafia i nie ma nawet na co popatrzec;/
… sarkazmu się chwyta.
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

na Ł3 ostatnio nawet sobie pospiewac nie mozna jak sie chce,ciagle jakies zakazy i nakazy, cenzura i wogole jadalnia jakas opanowala trybuny... dawne czasy juz nie wroca nigdy:(((