Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fedor (rzucany) vs Randleman (rzucający)

Q Jackson (rzucający) vs Ricardo Arona (rzucany)
Brüste napisał/a:
W Wrestlingu nie takie rzeczy się robi
![]()
Jak będę chciał pójść na sztukę, to wybiorę się do teatru.
"Ogólnie to ten biały czyli Ryan Bader wygrał jednogłośną decyzją sędziów."
Wygrał bo jest biały, biały jest stworzony do wygrywania.
Wygrał bo jest biały, biały jest stworzony do wygrywania.
i tak w polsce nie zobaczymy więcej niż sp🤬alanie ozdoby przed burneiką
o ile pamiętam to spiking jest w UFC zabroniony, a tę walkę dawno oglądałem więc pewnie sędzie dał mu trochę na ogarnięcie się (5min), a Rampowi ostrzeżenie ale kto wie sędziowie mają własny swiat...
Up - Pomyśl...WYGRAŁ...o przepraszam nie zauważyłem,że jesteś hanysem.