Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak można pomieszać lewactwo z korwinizmem? To znaczy, że jestem za zasiłkami i nie jestem?
Sam piszesz o mieszanych pogladach. Ale nie takie cudaki widziałem w swoim zyciu, tylko mieli argumenty troche powyżej gimbazy. Do tego swoje a nie powtarzane, wiekszość to twory tego co spin doktorzy z GW, Krytyki politycznej napisza na tweecie czy fejsbooku, okraza to internet jak gie w przerebli i wielu to podchytuje beznamietnie.

Sam piszesz o mieszanych pogladach.
Owszem, ale to ty podajesz rzekome składniki

Może zdefiniuj najpierw co znaczy dla ciebie "lewactwo", bo mniemam, że redystrybucja dóbr to jest ostatnie o czym myślisz, a dla mnie wręcz przeciwnie - bo nie da się działać ideologicznie na dłuższą metę bez odbierania ludziom pod przymusem pieniędzy

Niemcy strzelajo do zwierząt = łolabogo hileroscy mordujo nasze rzubry
szyszko podpisał rozkaz wymordowania 90% dzików w Polsce = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
szyszko szykuje ustawę w której nakaże eksterminację łosi, bobrów i wilków = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
I w ogóle ochrona populacji zwierząt poprzez eksterminację.
Szyszko wycina drzewa olaboga tak nie moszna, toż to barbażyństwo, precz z szyszko, ratujmy drzewa.
niemcy zabijają spacerującego sobie żubra - nic się nie stało, hej niemcy nic się nie stało!

Szyszko wycina drzewa olaboga tak nie moszna, toż to barbażyństwo, precz z szyszko, ratujmy drzewa.
niemcy zabijają spacerującego sobie żubra - nic się nie stało, hej niemcy nic się nie stało!
Jest spora różnica między wyrzynaniem ostatniego pierwotnego lasu w Europie i sprzedawanie drewna do zakładów przerabiających je na wióry, a odstrzeleniem jednego żubra, którego i tak mamy nadmiar i na skutek chowu wsobnego staje się karykaturą swojego gatunku.
Jest spora różnica między wyrzynaniem ostatniego pierwotnego lasu w Europie
Sama ogólna Puszcza Białowieska już od dawna nie jest lasem pierwotnym. Natomiast chodzi Ci chyba o rezerwat ścisły (Białowieski Park Narodowy), gdzie faktycznie można mówić o lesie pierwotnym w jakimś sensie - tam drzew nikt nie wycina. Trzeba nauczyć się rozróżniać pojęcia.

Ogólnie trzeba powiedzieć, że puszcza niestety umiera - nie ze względu na wycinkę, ale choroby i szkodniki. Kornik robi swoje - a walczyć z nim nie można, gdyż ma swoje niewyczerpalne źródło w rezerwacie ścisłym - tam jest zakaz jakiejkolwiek ingerencji nie mówiąc już o stosowania chemikaliów. Las pierwotny na tak niewielkim obszarze nie jest wstanie sam o siebie zadbać i praktycznie jest skazany na zagładę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie