W twoim przypadku pomieszanie lewactwa z korwinizmem, i wojujacym ateizmem wszystko pozbawione głębszej refleksji, czyli takie szambo rodem z gimbazy, o czym swiadczy zaje#$%^a dzisiaj z Wiochy wstawka i próba winterszajsu.
Jak można pomieszać lewactwo z korwinizmem? To znaczy, że jestem za zasiłkami i nie jestem?

Ty może powiedz, jak można bronić kaczyńskiego i uważać się za prawicę?

Śmieszny smyk jesteś. Naucz się jeszcze używać funkcji cytowania, bo c🤬jowo się to czyta. A tak poza tym to świetnie się będziemy razem bawić na sadolu.

Jak można pomieszać lewactwo z korwinizmem? To znaczy, że jestem za zasiłkami i nie jestem?
Sam piszesz o mieszanych pogladach. Ale nie takie cudaki widziałem w swoim zyciu, tylko mieli argumenty troche powyżej gimbazy. Do tego swoje a nie powtarzane, wiekszość to twory tego co spin doktorzy z GW, Krytyki politycznej napisza na tweecie czy fejsbooku, okraza to internet jak gie w przerebli i wielu to podchytuje beznamietnie.

Sam piszesz o mieszanych pogladach.
Owszem, ale to ty podajesz rzekome składniki

Może zdefiniuj najpierw co znaczy dla ciebie "lewactwo", bo mniemam, że redystrybucja dóbr to jest ostatnie o czym myślisz, a dla mnie wręcz przeciwnie - bo nie da się działać ideologicznie na dłuższą metę bez odbierania ludziom pod przymusem pieniędzy

W twoim przypadku pomieszanie lewactwa z korwinizmem
A żeś panie jebnął jak góral jajami o sosnę. Mieszanie lewactwa z JKM.
Powiedz jeszcze coś mądrego - cnotliwa k🤬a, mieszanie ognia z wodą, księża nie jebią dzieci, murzyni pracują.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Bo jakby co, to tu chodziło o żart o ż🤬dach......
cnotliwa k🤬a, mieszanie ognia z wodą, księża nie jebią dzieci, murzyni pracują.
Sadole r🤬ają...
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.Niemcy strzelajo do zwierząt = łolabogo hileroscy mordujo nasze rzubry
szyszko podpisał rozkaz wymordowania 90% dzików w Polsce = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
szyszko szykuje ustawę w której nakaże eksterminację łosi, bobrów i wilków = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
I w ogóle ochrona populacji zwierząt poprzez eksterminację.
Szyszko wycina drzewa olaboga tak nie moszna, toż to barbażyństwo, precz z szyszko, ratujmy drzewa.
niemcy zabijają spacerującego sobie żubra - nic się nie stało, hej niemcy nic się nie stało!

Szyszko wycina drzewa olaboga tak nie moszna, toż to barbażyństwo, precz z szyszko, ratujmy drzewa.
niemcy zabijają spacerującego sobie żubra - nic się nie stało, hej niemcy nic się nie stało!
Jest spora różnica między wyrzynaniem ostatniego pierwotnego lasu w Europie i sprzedawanie drewna do zakładów przerabiających je na wióry, a odstrzeleniem jednego żubra, którego i tak mamy nadmiar i na skutek chowu wsobnego staje się karykaturą swojego gatunku.
Logika i zdrowy rozsądek to pojęcie względne. A mieszane poglądy nazywasz bzdurą?"
A co to sa mieszane poglądy? Powtarzanie bzdur raz z jednej raz z drugiej strony. Bzdur które widac gołym okiem ze nie maja nic wspólnego z logika i zdrowym rozsadkiem

Jest spora różnica między wyrzynaniem ostatniego pierwotnego lasu w Europie
Sama ogólna Puszcza Białowieska już od dawna nie jest lasem pierwotnym. Natomiast chodzi Ci chyba o rezerwat ścisły (Białowieski Park Narodowy), gdzie faktycznie można mówić o lesie pierwotnym w jakimś sensie - tam drzew nikt nie wycina. Trzeba nauczyć się rozróżniać pojęcia.

Ogólnie trzeba powiedzieć, że puszcza niestety umiera - nie ze względu na wycinkę, ale choroby i szkodniki. Kornik robi swoje - a walczyć z nim nie można, gdyż ma swoje niewyczerpalne źródło w rezerwacie ścisłym - tam jest zakaz jakiejkolwiek ingerencji nie mówiąc już o stosowania chemikaliów. Las pierwotny na tak niewielkim obszarze nie jest wstanie sam o siebie zadbać i praktycznie jest skazany na zagładę.

Nawet jeśli jest duża otulina nie oznacza to, że trzeba ją wykarczować. Tyle lat kornika nie było i nagle za rządów pis wyj🤬o ich tyle, że trzeba drzewa wycinać? To szukanie środków na 500+ i utrzymanie elektoratu, a nie troska o drzewostan.

podpis użytkownika
Tylko ,,free software"!!!
Jest spora różnica między wyrzynaniem ostatniego pierwotnego lasu w Europie i sprzedawanie drewna do zakładów przerabiających je na wióry, a odstrzeleniem jednego żubra, którego i tak mamy nadmiar i na skutek chowu wsobnego staje się karykaturą swojego gatunku.
Kolejny przykład propagandy bez zgłebienia tematu, nikt nie wycina rezerwatu wycinka jest w leśnictwach, otulinie parku i regionie natura 2000 i o to ma UE wielki ból. W samym parku sam nadszyszkownik Szyszko nie może nic zrobić. Tnie susz świerkowy stanowiący 50% reszta to porazone drzewa i zdrowe swieki. Ogólnie sytuacja beznadziejna bo gradacji kornika i tak nie powstrzyma, chodzi o zagospodarowanie porazonych terenów. Ekkoterorysci czca by nic nie robić wtedy mamy naturalny las za jakies 150 lat, lesnicy chca posadzić las z którego za 50-70 lat pozyskaja jakieś drewno przy zachowaniu w miare naturalnego stanu.
"A żeś panie jebnął jak góral jajami o sosnę. Mieszanie lewactwa z JKM.
Powiedz jeszcze coś mądrego - cnotliwa k🤬a, mieszanie ognia z wodą, księża nie jebią dzieci, murzyni pracują."
A co wam mam powiedzieć cioteczki, nie macie pojecia o konserwatywnej mysli w Polsce, utożsamiacie ja z łyskami z ONR czy bieżącymi potrzebami PiS-u i strzelacie tekstami na poziomie gimbazy, niestety trzeba was traktować jak lewaków albo gimbaze. Tyle wiecie co przeczytacie w internecie, wasze pglady to zlepek róznych ideologi które przyjmujecie bezkrytycznie, tu sobie łykne z GW że "Polacy nie są lepsi", tam że substancji smolistych nie mozna spraszać, a wogóle socjal to syf i mamy oryginalna miesznkę. Jednym słowem jestem oryginalny na poziomie prostych haseł typu, powtarzam typu, nie żebym popierał "papierz chronił pedofili", "Żołmierze wykleci"mordowali chłopów" itp. Wasza wiedza to internetowy smitnik!