👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemcy strzelajo do zwierząt = łolabogo hileroscy mordujo nasze rzubry
szyszko podpisał rozkaz wymordowania 90% dzików w Polsce = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
szyszko szykuje ustawę w której nakaże eksterminację łosi, bobrów i wilków = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
I w ogóle ochrona populacji zwierząt poprzez eksterminację.
szyszko podpisał rozkaz wymordowania 90% dzików w Polsce = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
szyszko szykuje ustawę w której nakaże eksterminację łosi, bobrów i wilków = to so nasze lasy i nie bedo nam muwić co mamy robidź ze swoimi zwierzentami.
I w ogóle ochrona populacji zwierząt poprzez eksterminację.
Takie mają prawo. Samica bez burki i bez męża łaziła po ulicy to kula w łeb, ot co!

Powinniście się cieszyć, że jak zwierzęta przechodzą przez granicę to można do nich strzelać. Tak powinno być. Nie wiem tylko, dlaczego nie stosowano tej zasady na morzu śródziemnym

>WYMORDOWANIE dzików, ale
>usunięcie dziecka / dokonanie aborcji
A termin eksterminacja odnosi się do ludności, drogi Abraxusie. Ach to lewicowe nazewnictwo.
>usunięcie dziecka / dokonanie aborcji
A termin eksterminacja odnosi się do ludności, drogi Abraxusie. Ach to lewicowe nazewnictwo.

@up oni po przeczytaniu tego niusa wyobrazili sobie, że żubr w koszulce z symbolem Polski walczącej klęczał na tylnych odnóżach, śpiewał rotę z kopytkiem na sercu i ze łzami wzruszenia w oczach a opasły szkop w stroju ssmana podszedł do niego zerwał z niego te koszulkę, wytarł nią sobie obcas z psiego gówna, napluł na obrazek pana jezusa i strzelił żubrowi z przystawu w głowę z Lugera z wygrawerowaną swastyką.

Żes strollował kolego lewicowe towarzycho
. Zabulgotało jak w cygańskim szambie.

Żubry stanowią realne wizerunkowe zagrożenie.
Nie dokazują, nie gw🤬cą, nie strzelają. Takich gości nie wolno tolerować.
Nie dokazują, nie gw🤬cą, nie strzelają. Takich gości nie wolno tolerować.

Abraxus jest niedościgniony, jeśli idzie o uprawianie narodowego masochizmu.

poligon6 napisał/a:
A co to sa mieszane poglądy?
To są takie, które człowiek sobie sam wyrabia. Każde inne poglądy, wynikają z mentalności stadnej - która niewiele ma wspólnego z rozumem, a praktycznie wszystko z emocjami.
Nie ma za co. Cieszę się, że mogę was trochę doedukować

"To są takie, które człowiek sobie sam wyrabia. Każde inne poglądy, wynikają z mentalności stadnej - która niewiele ma wspólnego z rozumem, a praktycznie wszystko z emocjami. "
W twoim przypadku pomieszanie lewactwa z korwinizmem, i wojujacym ateizmem wszystko pozbawione głębszej refleksji, czyli takie szambo rodem z gimbazy, o czym swiadczy zaje#$%^a dzisiaj z Wiochy wstawka i próba winterszajsu.
W twoim przypadku pomieszanie lewactwa z korwinizmem, i wojujacym ateizmem wszystko pozbawione głębszej refleksji, czyli takie szambo rodem z gimbazy, o czym swiadczy zaje#$%^a dzisiaj z Wiochy wstawka i próba winterszajsu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie