Sacramento, city council
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Sacramento, city council
Wyłączyłem dopiero jak przerwali temu gościowi w 1:15. Nie ma już dla nich ratunku.
quark napisał/a:
nie każdy ma dobre ucho do języków, jedni szybko się uczą inni bardzo wolno, poza tym, nawet jeśli ktoś rozumiem co nieco, to nie rozumie całości na tyle aby wiedzieć o czym jest temat. Należy to uszanować a nie się wymądrzać, bo ktoś kto nie rozumie akurat obcego języka może być dużo lepszy w czymś, w czym np. Ty masz umiejętność zerową.Przypominacie mi mojego sąsiada, który po maturze poszedł pracować na taśmę i robi tam już przeszło 16 lat i ciągle narzeka, że może zmienił by prace ale wszędzie (na lepsze stanowiska w międzynarodowych firmach) wymagają języka angielskiego, a on bidny nie w ząb nie umie i nic z tym nie robi.
disko napisał/a:
nie każdy ma dobre ucho do języków, jedni szybko się uczą inni bardzo wolno, poza tym, nawet jeśli ktoś rozumiem co nieco, to nie rozumie całości na tyle aby wiedzieć o czym jest temat. Należy to uszanować a nie się wymądrzać, bo ktoś kto nie rozumie akurat obcego języka może być dużo lepszy w czymś, w czym np. Ty masz umiejętność zerową.
Nieznajomość języka angielskiego przynajmniej w formie podstawowej w 2023 roku to kalectwo.
Ciekawi mnie ile ludzie na zachodzie ten burdel wytrzymają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie