Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2023-09-17, 21:07 54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2023-09-17, 21:11 47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bartshin 2023-09-17, 21:18 29
Zgłoś
nowynick 2023-09-17, 21:36 9
Niczym wywiad w tvpis, kto źle o kaczystach to cut him off...
Zgłoś
konto usunięte 2023-09-17, 21:45 12
Chcę was uświadomić że tu jest Polska i mówimy po Polsku i jak coś wrzucasz lewaku to tłumacz to
Zgłoś
konto usunięte 2023-09-17, 21:52 6
Zgłoś
onucek 2023-09-17, 21:53 6
Zgłoś
quark 2023-09-17, 22:51 20
Zgłoś
Kici-Kici 2023-09-17, 23:05 1
Wyłączyłem dopiero jak przerwali temu gościowi w 1:15. Nie ma już dla nich ratunku.
Zgłoś
Siriuz 2023-09-17, 23:18 7
Zgłoś
disko 2023-09-17, 23:34 6
quark napisał/a:

Przypominacie mi mojego sąsiada, który po maturze poszedł pracować na taśmę i robi tam już przeszło 16 lat i ciągle narzeka, że może zmienił by prace ale wszędzie (na lepsze stanowiska w międzynarodowych firmach) wymagają języka angielskiego, a on bidny nie w ząb nie umie i nic z tym nie robi.

nie każdy ma dobre ucho do języków, jedni szybko się uczą inni bardzo wolno, poza tym, nawet jeśli ktoś rozumiem co nieco, to nie rozumie całości na tyle aby wiedzieć o czym jest temat. Należy to uszanować a nie się wymądrzać, bo ktoś kto nie rozumie akurat obcego języka może być dużo lepszy w czymś, w czym np. Ty masz umiejętność zerową.
Zgłoś
BenyNukem 2023-09-17, 23:48 4
Next speaker is -... Andreas Brevik
klasyka
Zgłoś
ziu 2023-09-18, 0:26 9
disko napisał/a:

nie każdy ma dobre ucho do języków, jedni szybko się uczą inni bardzo wolno, poza tym, nawet jeśli ktoś rozumiem co nieco, to nie rozumie całości na tyle aby wiedzieć o czym jest temat. Należy to uszanować a nie się wymądrzać, bo ktoś kto nie rozumie akurat obcego języka może być dużo lepszy w czymś, w czym np. Ty masz umiejętność zerową.

Nieznajomość języka angielskiego przynajmniej w formie podstawowej w 2023 roku to kalectwo.

Ciekawi mnie ile ludzie na zachodzie ten burdel wytrzymają.
Zgłoś
Babiczko 2023-09-18, 0:51 9
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem