Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pravicow 2015-06-21, 18:36
Moim skromnym zdaniem, nikt nie powinien obwiniać Obamy za wprowadzenie zniżek cenowych dla muzułmańskich emigrantów. Wiele razy już wspominałem, że Luter był w pewnym sensie konserwatystą, który lubił paradoksy. Oby nigdy nie doszło ponownie do tak wielkiego marnotrawstwa, jakie miało miejsce w 1945 r. - miliony Ż__ów niewykorzystanych w działach opałowych. Sam Jan Paweł II był podobnego zdania, jeżeli chcecie wiedzieć.

Takie mam właśnie zdanie, jeżeli chodzi o tę dyskusję.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 18:57 2
Kiedy wy zrozumiecie w koncu ze wiara nie ma nic wspolnego z kosciolem.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 20:29 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 20:39 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 21:09 11
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 21:10 9
Bongman
Cytat:

Po drugie, chrześcijaństwo nie jest fundamentem naszej kultury i cywilizacji. Zostało nam narzucone siłą i zniszczyło nasze własne, słowiańskie wierzenia. Podobnie zresztą potraktowało inne cywilizacje i ich wierzenia. Jest jak choroba albo pasożyt.

Gówno prawda! Mieszko przeją chrzest dlatego aby uchronić Polskę przed wyniszczeniem. Chrzest postawił ówczesną Polskę ponad inne barbarzyńskie kraje. Zaczęliśmy się rozwijać i stawać się ważni na arenie międzynarodowej.

Lapps dobrze napisał, że Twoi przodkowie się wychowywali na tradycjach i fundamencie chrześcijaństwa a nie na barbarzyńskiej kulturze z włócznią i toporem w ręku a w dodatku w lesie.

Bongman to ty jesteś chorobą i pasożytem, widocznie to ci miłe, bo zgniłeś już dawno w swoim gównie, które dla ciebie jest normalnością.

Wal się!
Zgłoś
peniseusz 2015-06-21, 21:22
stado baranów to i kundel poprowadzi
Zgłoś
hardowski 2015-06-21, 21:25 3
- Co oddziela Strasburgera od dna Rowu Mariańskiego?
- BongMan.
Zgłoś
KakaPipe 2015-06-21, 21:55 2
Skąd wiesz Bonguś co jest w kościele, przecież na kutrach ich nie ma? :O
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 21:57 3
- Co oddziela ludzi rozumnych od bezwolnych baranów?
- Morze Śródziemne.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 22:03 1
Zgłoś
blizniak 2015-06-21, 22:05
byłem dziś w kościele, pomodliłem się za was grzesznicy,
bonguś nasza słowiańska wiara? moja chyba, twoja jest germańska, patrząc przez pryzmat historii
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-21, 22:41
A co oddziela ludzi od zwierząt?
- Morze Śródziemne!
Zgłoś
makaba 2015-06-21, 23:45
Części sadolowych inteligentów polecam się douczyć z historii, szczególnie okres średniowiecza. Zabieg Mieszka I, którego jakiś dureń tutaj nazwał zdrajcą Rzeczypospolitej był czysto politycznym ruchem. Do książek gamonie.
Zgłoś
Alkasta 2015-06-22, 0:06
- Co oddziela ludzi rozumnych od bezwolnych baranów?
- Drzwi od domu BongMana.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem