Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ludzie i barany
BongMan • 2015-06-21, 17:09
- Co oddziela ludzi rozumnych od bezwolnych baranów?
- Drzwi od kościoła.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
kenzol 2015-06-22, 0:16
No to Bonguś według ciebie przez godzinę byłem dziś bezwolnym baranem... i c🤬j ci w dupę.
Zgłoś
Pochlastany 2015-06-22, 0:19 3
Gdzie ten stary sadol bez poławiaczy krabów, jezusowchrystusow czy innych wynalazkow?? Patrze sie na to wszystko i k🤬a zawsze przyjdzie jakis ciec wp🤬lic swoje 3 grosze i podk🤬ic reszte. Kiedys byles nawet smieszny na poczatku ale te twoje wstawki juz sie robia nudne i wciskasz gowno na sile ludziom. Kto mu k🤬a jeszcze te browary stawia to ja nie wiem...

Forgesse zalogowalem sie tylko po to zeby ci postawic browara.

People mowisz ze to wymysl ludzi i moze masz racje a moze i nie, ja tam nie laze i nie wierze.
Skoro jednak ten narod mial czasy swietnosci w swojej historii i z pomoca swojego boga miazdzyl 10x wieksze sily wroga to uwazam ze jest im to potrzebne i nalezy to podtrzymywac bo wiara jednoczy ludzi.
Bez wiary okupant miazdzy cie jak robaka przed wlasnym domem. Juz kiedys wspomnialem, kazdy ma prawo wierzyc w co zechce, jezeli chca niech wierza i innym nic do tego, ale przyjdzie taki dzien i ktory moze jest blizej niz jestesmy sobie w stanie wyobrazic i to wlasnie oni uwierza i pojda w ogien wbrew jakiejkolwiek logice.
Nie wierze, nie wiem dlaczego, samo z siebie wychodzi, ale faktem jest ze ta wiara jest podwalina naszego spoleczenstwa i nie mozna jej zwalczac.

Ale sie rozpisalem, te j🤬e refleksje w srodku nocy...

A h🤬j z tym wszystkim, milej nocy sadolowi:)
Zgłoś
milk_powder 2015-06-22, 0:21 7
@Forgesse
cywilizacja europejska jest zbudowana na chrześcijaństwie? jasne, w końcu grecy i rzymianie byli cholernie chrześcijańscy, a dzięki scholastyce wykonaliśmy zaledwie tysiącletni krok w tył palnij się w łeb i myśl samodzielnie, a nie główką katechety ze szkoły.

podpis użytkownika

życie ludzkie jest niczym wiadro wody w basenie przeznaczenia.
Zgłoś