Czyli o tym że człowiek w starciu z dziką, wkurzoną istotą nie ma żadnych szans, zwłaszcza z tą z nr-u 1
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Nr 1 (House Cat): Oto dowód, że trzymanie kota na smyczy jest naprawdę głupim rozwiązaniem.
O.O Byk który wskoczył na widownie... Należało im się, szkoda, że pewnie nikogo nie ubił :|
tego typka co sie z krokodylem bawil to niezle musialo zabolec
Powinno się wybić wszystkie zwierzęta na świecie, zostawić tylko hodowlane, po co nam to całe tałatajstwo
@vass według mnie to ludzi powinno się wybić, to nie my pierwsi byliśmy na tej planecie. Okaż trochę szacunku zwierzętom, który próbują się bronić.
Ktoś zna tytuł utworu, lub chociaż nazwę zespołu co leci w tle?? Dzięki.
Sadistic ryje mózg - przez połowę filmiku zastanawiałem się, czy byłbym w stanie przegryźć szyję takiemu lwu.
...I doszedłem do wniosku, że nie byłbym. Smutne.
A filmik jak filmik, widziałem już podobne, ale ten krokodyl był wyjątkowo fajny - nie dość, że odgryzie, to jeszcze wcześniej wykręci
...I doszedłem do wniosku, że nie byłbym. Smutne.
A filmik jak filmik, widziałem już podobne, ale ten krokodyl był wyjątkowo fajny - nie dość, że odgryzie, to jeszcze wcześniej wykręci
Btw. Lew z nr. 5 został na końcu zastrzelony. Bo ośmielił się zaatakować idiotę, który nie potrafi dobrze wytresować lwa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie