Wszystkie filmiki typu "GoPro" są zajebiste tylko dlaczego zawsze mają tak zj🤬y podkład muzyczny?
no to czekamy teraz na 2013

podpis użytkownika
Każdy ma jakiegoś ASA w rękawie..
@soqu1
Nie masz czego się doj🤬 to muzyki się czepiasz? Jak dla mnie pasuje do filmiku, na pewno lepiej niż jakieś metalowe gówno czy hiphopolo.
Nie masz czego się doj🤬 to muzyki się czepiasz? Jak dla mnie pasuje do filmiku, na pewno lepiej niż jakieś metalowe gówno czy hiphopolo.
podpis użytkownika
Śpij spokojnie, ORMO czuwa

jak tak gadacie o muzyczce to rzućcie namiary na nią
BertycoX - The Signal; szybki jestem.
BertycoX - The Signal; szybki jestem.
@ ORMOWIEC
Ja też nie lubię metalu i hip hopu i właśnie dlatego, że jestem fanem trance i house mogę tym dobitniej powiedzieć, że ta muzyczka to c🤬jnia z grzybnią. Takie gówno to dziś wieczorem między chlaniem, a sraniem na telefonie skomponuję.
Ja też nie lubię metalu i hip hopu i właśnie dlatego, że jestem fanem trance i house mogę tym dobitniej powiedzieć, że ta muzyczka to c🤬jnia z grzybnią. Takie gówno to dziś wieczorem między chlaniem, a sraniem na telefonie skomponuję.

soqu1 napisał/a:
Wszystkie filmiki typu "GoPro" są zajebiste tylko dlaczego zawsze mają tak zj🤬y podkład muzyczny?
C🤬j z podkładem, można przyciszyć i dalej jarać się tym filmikiem

jak fajnie że mamy internet
jeszcze calkiem nie dawno trzeba było wybrać się do cyrku żeby zobaczyć takie rzeczy

nie jestem fanem takiej muzyki ale jako podklad pasuje do filmiku.