Wszystkie filmiki typu "GoPro" są zajebiste tylko dlaczego zawsze mają tak zj🤬y podkład muzyczny?
no to czekamy teraz na 2013

podpis użytkownika
Każdy ma jakiegoś ASA w rękawie..
@soqu1
Nie masz czego się doj🤬 to muzyki się czepiasz? Jak dla mnie pasuje do filmiku, na pewno lepiej niż jakieś metalowe gówno czy hiphopolo.
Nie masz czego się doj🤬 to muzyki się czepiasz? Jak dla mnie pasuje do filmiku, na pewno lepiej niż jakieś metalowe gówno czy hiphopolo.
podpis użytkownika
Śpij spokojnie, ORMO czuwa

jak tak gadacie o muzyczce to rzućcie namiary na nią
BertycoX - The Signal; szybki jestem.
BertycoX - The Signal; szybki jestem.
@ ORMOWIEC
Ja też nie lubię metalu i hip hopu i właśnie dlatego, że jestem fanem trance i house mogę tym dobitniej powiedzieć, że ta muzyczka to c🤬jnia z grzybnią. Takie gówno to dziś wieczorem między chlaniem, a sraniem na telefonie skomponuję.
Ja też nie lubię metalu i hip hopu i właśnie dlatego, że jestem fanem trance i house mogę tym dobitniej powiedzieć, że ta muzyczka to c🤬jnia z grzybnią. Takie gówno to dziś wieczorem między chlaniem, a sraniem na telefonie skomponuję.

soqu1 napisał/a:
Wszystkie filmiki typu "GoPro" są zajebiste tylko dlaczego zawsze mają tak zj🤬y podkład muzyczny?
C🤬j z podkładem, można przyciszyć i dalej jarać się tym filmikiem

jak fajnie że mamy internet
jeszcze calkiem nie dawno trzeba było wybrać się do cyrku żeby zobaczyć takie rzeczy

podpis użytkownika
Husqvarna SM 125 S

nie jestem fanem takiej muzyki ale jako podklad pasuje do filmiku.