Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-04, 22:50 1
Świetny podkład! Super filmik, leci piwko
Zgłoś
skandal89 2012-09-04, 22:52 13
Powinno być "ludzie mają czas i pieniądze" Niestety nie każdy może sobie pozwolić na takie wyczyny, za chwile ktoś napisze, że trzeba sie brać do roboty i do tego dażyć, uprzedzam, że jestem na tym etapie.
Zgłoś
Wesoły 2012-09-04, 23:23
Mega zajebiste. Trzeba kiedyś czegoś spróbować!!
Zgłoś
Shock 2012-09-05, 10:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 11:16
skandal89 napisał/a:

Powinno być "ludzie mają czas i pieniądze" Niestety nie każdy może sobie pozwolić na takie wyczyny, za chwile ktoś napisze, że trzeba sie brać do roboty i do tego dażyć, uprzedzam, że jestem na tym etapie.

To tak jak ja. Ciężko kurde z tego etapu wyjść, myślisz, że jest to możliwe ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 10:46 3
"Powinno być "ludzie mają czas i pieniądze" Niestety nie każdy może sobie pozwolić na takie wyczyny, za chwile ktoś napisze, że trzeba sie brać do roboty i do tego dażyć, uprzedzam, że jestem na tym etapie. "

To zacznijcie od czegoś co jest dla was osiągalne, możliwości leżą na ulicy
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 14:27
Fajnie przyjść z roboty obejrzeć taki filmik, nie wiem czemu ale fajny relaks
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 16:07
Kozackie! Jak sie zwie nuta?
Zgłoś
darthbercik 2012-09-07, 17:48
@Skeczu , Skandal

Jak wam się uda, to dajecie do nas na sadola jakieś video, Powodzenia
Zgłoś
spawn85 2012-09-07, 19:26
Myślę, że browar to mało, stawiam solidną flaszkę
Zgłoś
łysa_pała 2012-09-07, 20:25
zajebiste ujęcia
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 1:44
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem