b................1
2013-05-01, 22:42
A ja k🤬a dalej przed kompem...
D................M
2013-05-02, 3:16
Ból dupy za podkład muzyczny za 3..2..1..
AK9 - New Life
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
z................3
2013-05-02, 19:50
trzeba to kochać
@Koniczynka : Już się robi !
Całkiem niezła muza. H3h3
schranz21 napisał/a:
Ludzie są niesamowici
Ludzie to k🤬y.
wyłączcie dźwięk
podpis użytkownika
Roll that shit, like that shit, smoke it
Ja się pytam co wśród skaczących z najdziwniejszych miejsc, robiących zapierające dech w piersiach akrobacje i walczących z prawami fizyki i własnym ciałem (ewentualnie kierowaną maszyną) ludzi robi nastolatek zaplątany w jojo i laska na skakance?
moze jeszcze powiecie ze w tym subaru to malysz jechał?
podpis użytkownika
Życie jest okrutne...
Ja bym zmienił nazwę tematu na "Ludzie mają hajs", no może poza gościem z jojo i dziewczynką ze skakanką. Do reszty niestety potrzeba dużo kabony, by móc sobie pozwolić na ćwiczenie zamiast pracę.
Tytuł jest kurfa mylący . Z tego co mi wiadomo to Ludzie " ssaki " największy szkodnik tej planety..... Piwa nie będzie bo sam je wypije .
podpis użytkownika
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował
J................r
2013-05-04, 12:59
K🤬a laska na skakance, niech sp🤬ala nawett ladna nie jest i cyckow nie ma wiec bez sensu.
f................o
2013-05-04, 13:17
[quote=MarsElite]Tytuł jest kurfa mylący . Z tego co mi wiadomo to Ludzie " ssaki " największy szkodnik tej planety..... Piwa nie będzie bo sam je wypije .
Dla Ciebie te niestety nie będzie : | p🤬lenie od rzeczy. Ludzie w większości dobrze wykorzystują bogactwa naszej planety po to żeby innym było lepiej. A szkodnikiem to możesz być Ty ze swoimi kolesiami patolami w bramie.