A teraz świątecznie:
Kaczyński do swojego kota: podobno w wigilie potrafisz mówić ludzkim głosem: wykorzystaj okazje i przeproś mnie!
kot- przepraszam cię jarek. przyniosę po zimnym lechu i obejrzymy w tv lot 93.
A................o
2010-12-23, 21:04
- Kot - sami: Przeproście I Sp🤬alajcie!
Dawaj mi komórkę, powiem wszystkim co mi robiłeś zboczeńcu...
@Apollo
Że co k🤬a ? A po Polsku pisać to ty potrafisz ?
A................o
2010-12-23, 21:19
@Dalione, to zamierzone:
Przeproście
i Sp🤬lacie - jak PiS.
Tylko "I" niechcący dałem duże niepotrzebnie, ech te przedświąteczne roztargnienie.
Lubię dobre dowc🤬y o Kaczyński
Więc tego nie lubię...
podpis użytkownika
www.feranos.eu
Kozogłowy napisał/a:
Też oglądam obrazki z tyłu Angory
Skoro to taki wstyd po to co to robisz?
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
K🤬a. Specjalnie omijam na portalach typu wp, czy interia wiadomości po polityce, bo ludzi i media pop🤬liło. Z polityki cyrk robią, bo to się sprzedaje, więc mam swój rozum i nie chce widzieć nic czytać w necie o polityce. Dlatego wchodzę tutaj, żeby się wyluzować i ciągle ktoś wp🤬la coś o polityce. Litości!!
A teraz świątecznie:
Kaczyński do swojego kota: podobno w wigilie potrafisz mówić ludzkim głosem Kot: wykorzystaj okazje i zr🤬aj mnie.
Kozogłowy napisał/a:
Bo to co Po to żebyś się pytał
Twoja metoda na podryw nie działa na heteroseksualnych ludzi.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
a ja dzieciom kupiłem puzzle smoleńskie 3 D
można sobie poskładać prezydenta choć sprzedawca ostrzegał że może brakować kilku klocków
kozogłowy napisał/a:
Oto dlaczego nie polecam korzystać z "bazy wrzut", ściągnąłeś zły tekst z internetu który ni c🤬ja nie pasuje do mojego komentarza.
But thanks for tryin'!
Skoro wiesz, że to tam jest to na pewno z niej korzystasz - kop głębiej.
podpis użytkownika