📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To o ile się nie myle było wykonane w USA. Skazaniec który dostał wyrok śmierci podpisał papiery przekazujące jego ciało na cele medyczne.
Po śmierci zamrozili go w bryle lodu, następnie zcierali po 1 mm (o ile dobrze pamiętam), i robili zdjęcie, i tak od głowy do stóp,
Po śmierci zamrozili go w bryle lodu, następnie zcierali po 1 mm (o ile dobrze pamiętam), i robili zdjęcie, i tak od głowy do stóp,

bartula napisał/a:
Taki obraz można wykonać w każdej lepszej klinice. Jak oglądacie House'a to nawet wiecie o jaką maszynę mi chodzi (niestety nazwy nie pamiętam )
Obrazowanie rezonansem magnetycznym (ang. MRI – magnetic resonance imaging).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie