Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
Ludzki VTEC
sobanek • 2012-04-18, 23:16

Po co inwestować kilka tysięcy w auto, skoro za grosze można kupić taką tubę i mieć to samo

A tutaj prawdziwy VTEC dla porównania:

Szukałem. Jeśli było, to kiepsko otagowane.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-04-18, 23:59 9
Tu masz mojego - SOHC, ale zawsze .

Zgłoś
bloodwar 2012-04-19, 7:00 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dirty_pig 2012-04-19, 7:09 2
up. wez ty sie juz tak nie spinaj. ja tez wiem ze ten filmik juz byl ale co z tego? banowaniem doprowadzic mozemy tulko do tego ze kilka fajnych filmikow nie zobaczymy bo ktos pomysli sobie "nie wrzuce bo moze juz ktos kiedys wrzucil"

ps. ten murzyn wcale nie brzmi jak vtec. wiem bo codziennie mojego 2litrowego vtec słucham dokładnie co by odcinki nie dostać. murzyn ma wbudowana jeszcze jakas turbine bo syczy cos za bardzo. moze to murzyno-vtec po tuningu jakims.
Zgłoś
cizia666 2012-04-19, 7:27 4
Całkiem fajne ale i tak cały czas patrzyłem na dziewczynę z tyłu a nie na czarnego
Zgłoś
petru23 2012-04-19, 8:44
bity bo mu się airbag świeci
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 9:03
Szanowni państwo zaraz wracam , lecę do castoramy po taką rurę
Zgłoś
moonmaker05 2012-04-19, 9:03
wole 16v z golfa 2 gti ładniej brzmi
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 10:23 2
Do tuby jeszcze trzeba doliczyć murzyna.
Zgłoś
mazitbg 2012-04-19, 10:48
Płeć shootinputin
Do tuby jeszcze trzeba doliczyć murzyna.

Tuba i tak jest droższa niż jakikolwiek murzyn
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 17:16
sobanek napisał/a:

Ludzki VTEC

Hola, hola. Ja na pierwszym filmiku widzę murzyna naśladującego VTEC, więc popraw tytułu wątku na "Zwierzęcy VTEC".
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 17:16 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Anders Breivik 2012-04-19, 17:33 6
Na miniaturce wyglądało to jak
Zgłoś
~mcmt 2012-04-19, 18:18
7s dobry czas
Zgłoś
juki 2012-04-19, 18:30
Ahh, Honda Civic V gen, 1.6 VTi - zabijak tych szwabskich zlomow
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem