👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konradkonradkonrad napisał/a:
w polce jebie się za 600 euro więc nie wiem co to za różnica
Nie odzywaj się dziecko do momentu aż babci z emerytury zejdziesz i zaczniesz żyć bez mamusi o tatusia.
Jak uda ci się powyższe to wtedy napisz.
Fikające stare dziady są jak "kobiety" - zaczepiają bo wiedzą, że z litości nikt im nie odda. Dostałby jeden strzał i by się dziadzio połamał w kilku miejscach.
moniu6 napisał/a:
Polska leży w Europie centralnej a nie wschodniej
Tacy Amerykanie np. maja w p🤬dzie rozgraniczanie na jeszcze Europę centralną czy południową. Dla nich jest tylko Europa wschodnia i zachodnia, a granica polsko-niemiecka oddziela wschód od zachodu
EvilDog napisał/a:
No debil. A skąd o tym wiesz ? Jedynie z tego bełkotu co się zgadza to że "nie nawidzi dewiantów LGBT " co świadczy tylko o tym że jeszcze są zacofani . No chyba że nienawiść do osoby która chcę kochać inaczej jest dla Ciebie miarą sukcesów państwa.
Jak mnie wqrwiają osoby które wiedzę o którymś z państw mają z memów w internecie. Niech już szybciej rozpocznie się III WŚ żeby w jej trakcie rozwalili internet, żeby wtedy na własne oczy można było potwierdzić twierdzenie "ponad 80% społeczeństwa to są naiwni debile, którymi się steruje od narodzin do ich śmierci"
Wiem bardzo dobrze co się dzieje na wschodzie. Najbardziej wkurza mnie to że Rosjanie zawsze dobrze myśleli o Polakach , ale od czasów kiedy jesteśmy z Us i A i bardzo pokazujemy jak ich nienawidzimy , wiadomo wojna Katyń komunizm bla bla bla. Ogólnie jako Polacy jesteśmy bardzo pamiętliwy i bardzo dobrze , ale wszystkie krzywdy na Polakach były wyrządzone przez tyrana który również mordował Rosjan, to są charakterni i skromni ludzie którzy nie są tak zawistni jak nasz naród. I kiedyś same dobre rzeczy można było od nich usłyszeć na temat Polski
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie