📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:27

@KebabRemover
Ależ to było durne filmidło... Jak i kolejnych pińcet jego części...
Ależ to było durne filmidło... Jak i kolejnych pińcet jego części...
@moonelq
Jasne ze do zera wyhamujesz. Widać, że nie masz prawka, o umiejętnościach się nie wypowiadam.
Wystarczy jechać powoli i odpowiednio szybko reagować na to co się dzieję na drodze.
Jasne ze do zera wyhamujesz. Widać, że nie masz prawka, o umiejętnościach się nie wypowiadam.
Wystarczy jechać powoli i odpowiednio szybko reagować na to co się dzieję na drodze.
@lysout aktualnie około pół miliona kilometrów przejechanych mam za sobą, proszę nagraj filmik gdzie bez zrzucania na luz za pomocą biegów zatrzymujesz auto do zera bo o to mi chodziło. Bo wiadomo, że można dotoczyć samochód do momentu jego zatrzymania, ale po wrzuceniu luzu. Co do filmiku to wątpię aby ten busik miał sprawny ręczny. Niejednokrotnie już jechałem autem z niesprawnymi hamulcami bez większego problemu. Bez użycia sprzęgła można śmiało jechać autem, wracałem tak z Siedlec do Warszawy po tym jak w masterze urwał się zawór od płynu hydraulicznego sprzęgła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie