👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinno być tak żeby było prawie sprawiedliwie=na kopercie konusa dla księdza z Gdańska

Ech, Po wyborach PiS proponowało mu stanowisko ministra zdrowia w nowym rządzie. Gdyby chłopina się
zgodził to dziś miałby spokój z oskarżeniami. Taki np. pan Romuald, który twierdzi, że wręczył Grodzkiemu 400 PLN
miałby wtedy kipisz na kwadracie o szóstej rano, zarzuty prokuratorskie, itd.
No, zobaczymy co z tego będzie. Są jeszcze niezależne sądy...
zgodził to dziś miałby spokój z oskarżeniami. Taki np. pan Romuald, który twierdzi, że wręczył Grodzkiemu 400 PLN
miałby wtedy kipisz na kwadracie o szóstej rano, zarzuty prokuratorskie, itd.
No, zobaczymy co z tego będzie. Są jeszcze niezależne sądy...
Nie 400 PLN tylko 400 starych złotych. Do tego facet, który poza swoim gadaniem nie ma żadnego dowodu. Ale w pisolandzie to wystarczy, żeby tvpis zaczęła nagonkę a usłużne pieski pochwyciły kość.
O kopercie od króla Jarosława już wcześniej wspomniano, Z tym nie ma tematu.
O kopercie od króla Jarosława już wcześniej wspomniano, Z tym nie ma tematu.

decode21 napisał/a:
Jak parkuje marszalek senatu Grodzki swoim luksusowym samochodem?
Na kopercie
Marszałek sejmu Kuchciński nie ma tego problemu, bo wszędzie lata
TranzystorWyklęty napisał/a:
Marszałek sejmu Kuchciński nie ma tego problemu, bo wszędzie lata
To wszystko na co stać twój lewacki móżdżek? Dobrze że sobie krzywdy nie zrobiłeś wymyślając coś tak skomplikowanego.
Tamto to chociaż śmieszne było...
Pan_Cernik napisał/a:
Oba są nieśmieszne. Jedyna różnica jest taka, że na przekręty Kuchcińskiego są dowody.
endrju132 napisał/a:
nie ma dowodów = nie ma sprawy
Szkoda że tacy mądrzy nie byli sędziowie skazujący "Pruszków" ładnych parę lat temu. Wszak nie było dowodów, tylko zeznania świadków. W tym jednego koronnego. I przez to niewinni ludzie poszli siedzieć.
Z resztą ogólnie cały, nie tylko polski ale światowy, system penitencjarny by odetchną z ulgą, jakby wprowadzić w życie twoją Złotą Myśl.
Wszak jak nie ma dowodów, to zeznania świadków czy poszlaki nic nie znaczą, to i skazanych mniej.
Brawo ty. Polska własnie takich inteligentów potrzebuje.
Pan_Cernik napisał/a:
t
Jeżeli wsadzać wyłącznie za zeznanie świadków bez większej ilości dowodów, to Kaczyński też już dawno powinien dawno siedzieć. Przecież oskarża się go o wręczenie łapówki w sprawie budowy wieżowca. Biorąc pod uwagę metody działania towarzyszy z PiSu i ilość prawdziwych informacji w TVP to daje 99% szansy na to, że po prostu zapłacili jakiemuś gościowi, żeby oskarżył Grodzkiego, albo zaoferowali mu jakąś posadkę w którejś z państwowych spółek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie