Na wstępie chce przestrzec... i tak zapewne 99% z was nie dotrwa do końca filmu ale wasza niechęć do ciot wzrośnie o 300% i za kazdym razem jak zobaczycie pedała bedziecie chcieli mu coś zrobić...
Ja p🤬le ja wiem ,że teraz tolerancja jest "trendi" i na czasie ale tym dwóm pedałom to bym szpilki pod paznokcie powciskał po czym bym naj🤬 bejsbolem po nerach a na sam koniec obciął k🤬so-p🤬dy bo c🤬j wie co oni mają no wstyd mi za nich k🤬a mac!

Ja sie pytam?! gdzie są rodzice no kur** nędzy. A wy macie jakies kary dla nich? bo serio kiedyś usłyszycie w uwadze na TVN ze pewien kołobrzeżanin zaj🤬 brutalnie dwójkę emolców
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie się podziali Polscy Skini... albo chociaż Dresy...!?
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
konto usunięte
2010-11-19, 10:06
konto usunięte
2010-11-19, 14:59
konto usunięte
2010-11-19, 15:03
konto usunięte
2010-11-19, 15:09
Andrew', no i co tak się unosisz?
mamy musiały ich z plastikowych butelek karmić
konto usunięte
2010-11-19, 15:11
Ludzie z trójmiasta!
Zajebcie ich, bo ja mam za daleko...
konto usunięte
2010-11-19, 15:14
A wiecie, że w VII wieczni Celtowie wsadzali takich (tzn. gejowskich nieudaczników/przygłupów) do wiklinowej kukły (ang. wickerman) i podpalali? Może by tak wrócić do tej pięknej, pogańskiej tradycji?
konto usunięte
2010-11-19, 15:15
@midasroox - mi nie zależy na twoim piwie

Nie dbam o e-penisa 10 w internecie.
konto usunięte
2010-11-19, 15:17
Że też w tym ZOO nie znalazł się nikt, kto załatwiłby ich tak jak to kiedyś Stefan załatwił Mariano Italiano.