Na wstępie chce przestrzec... i tak zapewne 99% z was nie dotrwa do końca filmu ale wasza niechęć do ciot wzrośnie o 300% i za kazdym razem jak zobaczycie pedała bedziecie chcieli mu coś zrobić...
Ja p🤬le ja wiem ,że teraz tolerancja jest "trendi" i na czasie ale tym dwóm pedałom to bym szpilki pod paznokcie powciskał po czym bym naj🤬 bejsbolem po nerach a na sam koniec obciął k🤬so-p🤬dy bo c🤬j wie co oni mają no wstyd mi za nich k🤬a mac!

Ja sie pytam?! gdzie są rodzice no kur** nędzy. A wy macie jakies kary dla nich? bo serio kiedyś usłyszycie w uwadze na TVN ze pewien kołobrzeżanin zaj🤬 brutalnie dwójkę emolców
"Że też w tym ZOO nie znalazł się nikt, kto załatwiłby ich tak jak to kiedyś Stefan załatwił Mariano Italiano."
Do lwa k🤬a do lwa ?
Konto usunięte
2010-11-19, 15:26
czego k🤬a nie wpadli do wybiegu lwów, krokodyli albo czegoś jeszcze gorszego?
dajcie mi tylko adresy tych nie wiem jak to nazwać.
widać że te dwie pokraki mają fanów na sadisticu... piwka lecą k🤬a. Dając piwka dajecie przyzwolenie na umieszczanie tutaj takiego ścierwa.
Może załóżcie stronę klubu "miłosników jawnego pedalstwa" i tam sobie to umieszczajcie! A z Sadistica won z tym!
Konto usunięte
2010-11-19, 15:29
amrashs napisał/a:
zróbmy zbiórke dla nich na bilet do Rosji
Na sybir z h🤬jami! Dawaj nr. konta !
Jak się nie słucha ich wymiotów werbalnych to nawet da się jakoś dotrwać do końca (pod warunkiem, żę się też na nich nie patrzy).
Konto usunięte
2010-11-19, 15:37
Co za 2 k🤬y ja peirodle nie wytrzymam wypadało by przywrócić te piece ...
Nie raz żałuję że takich jak on nie ma i nie polują na takich idiotów
Konto usunięte
2010-11-19, 15:49
Konto usunięte
2010-11-19, 15:53
Cóż za wspaniałe okazy papug, uciekły z ZOO?
Ludzie w jakich czasach ja żyję...
skizo w jakim zoo to kręciliście?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
kto da piwo ten pedał
podpis użytkownika
"salvation lies within"
Konto usunięte
2010-11-19, 16:13
"no ja w ogóle wyglądam jak jakaś zmokła k🤬a"
ale dystans do siebie jest, widac.
Dajcie mi ich adres i ktos kto nagra zajscie to bedziecie mieli filmik z pobiciem tych pedalow.