Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Luxuria Astaroth, nie lubimy robic live.
konto usunięte • 2013-04-30, 2:15
Zapewne wszystkim znany jest hymn wszystkich cyganów Donatan - Nie lubimy robić.
Jak ktoś nie zna to znajdzie sobie na jutubie

Kto nie lubi Luxurii Astaroth może od razu wyjść.

Tymczasem panna, której urody jestem największym fanem, potrafi zaszaleć na scenie Ma wrodzony talent
Akcja właściwa około 13 sekundy.
Enjoy.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-30, 3:08 3
Kamila Smogulecka
Zgłoś
~Velture 2013-04-30, 4:35 43
Morda typowego lachociąga. Wcale mnie nie zaskoczyło ani nawet trochę nie zdziwiło.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
obstawpojare 2013-04-30, 5:07 86
Spoko, 17-sto czy 18-sto letnia panna bawi się na scenie w lachociąga. Chyba wiadomo jak ci polscy gangsterzy relaksują się przed koncertem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 5:29 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 5:35 7
Ja jebię, jakaś tania lodziara trafiła do podwórkowego szoł biznesu (bo Polski rynek, a w szczególności Polską scenę muzyczną inaczej nazwać nie można), a tu taka podnieta, a wstawiający tak się podnieca jakby zobaczył rozebrane aniołki Victoria's Secret

Mamy rozumieć, że to właśnie "na nią" walisz po nocach?

Co do samego "występu" to stwierdzam, że tempo w jakim ubija masło, jest stanowczo za niskie i raczej wyjdzie z tego śmietanka
Zgłoś
Creaters 2013-04-30, 7:12 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 8:16 1
w dzisiejszych czasach modelki i nie tylko zrobią wszystko, żeby się do-chapać do kasy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 9:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kidi1 2013-04-30, 10:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 12:27
lotnik_1 napisał/a:

Gdyby bóg nie chciałby żeby ludzie się masturbowali to dałby im krótsze ręce.

Tak tylko powiem, bo akurat pamiętam, że masturbacja wg. KK jest grzechem śmiertelnym. Przeczytaj skąd się wzięła nazwa "onanizm" (Onan). Ja jestem ateistą i akurat mnie jebie takie gadanie "gdyby bóg nie chciał to...", w dodatku jak wielki religiant nie zna się własnej religii.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 12:51
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 13:08 1
nie ma to jak wyjsc na scene na koncercie, udawac ze sie robi maslo i lizac ta palke, i nie przyklad na to jak uroda i dupa dziala cuda w kazdej branzy
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 14:14
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 17:29 6
dobra świnia i tyle w temacie

ma ktoś jej foty na golsa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem