Ten filmik przywrócił mi wiarę w kierowców aut, jak widać nie wszyscy są wieśniakami którzy utrudniają życie kierowcom jednośladów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Czasami spotykam się z takim zachowaniem ale nie mało jest takich co się specjalnie lewej trzymają byle bym tylko nie przejechał
Jedyny motocykl jaki sie przepuszcza na drodze to policji i banku KRWI a nie idiotów co muszą szlifierką walić 150 km/h dziwi mnie to że osoby na harleyach jadą równo jak auta a te pseudo ścigacze muszą szybciej. Jak chcą jeździć szybko to są tory nie ulice ! I po co dawać naklejki patrz w lusterka bo debile bez wyobraźni są wszędzie :| każdy szanujący kierowca patrzy sie w lusterka przez całą podróż i nie poto żeby idiotów wypatrzyć i przepuścić tylko po to żeby idiota mu w zdeżak nie wjechał .
nieno akurat nic niezwyklego tu nie ma. to jest raczej standard i tylko czasem pojawi sie jakis debil uparcie blokujacy lub zajezdzajacy droge
Taki maly dobry uczynek, a ile radosci sprawia. Tylko zazdrosnicy pisza, zeby drzwi otwierac lub zajezdzac droge.
Dobry filmik
jak już tak piszecie o tym że motocykle mają tak samo jeździć jak auta to po ch.. kupujecie rowery? Po to by się szybciej poruszać zamiast piechotą.
Są udogodnienia które trzeba szanować a nie morda przed siebie i ch.. mnie obchodzą inni!! Żal mi takich kretynów.
Ja dopiero uczę się jazdy motorem i jeszcze nie opanowałem perfekcyjnie manewrów wyprzedzania między autami ale jadąc za jeb,, autem 80km/h a ten lewym pasem i nie ch... nie zjedzie na prawy to czemu się dziwicie że "my" musimy czasem jechać "Dziwnie" w waszym przekonaniu.
BTW po
przoszę o tytuł utworu autora filmiku
Są udogodnienia które trzeba szanować a nie morda przed siebie i ch.. mnie obchodzą inni!! Żal mi takich kretynów.
Ja dopiero uczę się jazdy motorem i jeszcze nie opanowałem perfekcyjnie manewrów wyprzedzania między autami ale jadąc za jeb,, autem 80km/h a ten lewym pasem i nie ch... nie zjedzie na prawy to czemu się dziwicie że "my" musimy czasem jechać "Dziwnie" w waszym przekonaniu.
BTW po
Up, od kiedy są różne KRD dla samochodów i motocykli?
Niech motocykle tez zjeżdżają na pobocze/chodnik jak jadę.
Niech motocykle tez zjeżdżają na pobocze/chodnik jak jadę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie