Ten filmik przywrócił mi wiarę w kierowców aut, jak widać nie wszyscy są wieśniakami którzy utrudniają życie kierowcom jednośladów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
Dobry filmik. Dobre zachowanie kierowców. No więc, zasłużone piwko
Wiara w kierowców? Chyba nie w tego kierowcę buraka na tym motocyklu, który za taką jazdę między autami powinien zgarnąć ze sto punktów karnych i pokaźny mandat. Zjeżdżali mu, bo nie chcą mieć aut porysowanych, ale któryś powinien drzwi otworzyć...
wczoraj dłużej pośmigałem i powiem jedno, kierowcy samochodów zmądrzeli i faktycznie wiedzą jak zachować się na drodze
piwko za wstawkę
A czy wysunięcie prawej nogi, to też podziękowanie? Bo raz zrobiłem miejsce motocykliście i właśnie tak nogę wystawił?
W sumie najbardziej co mnie zdziwiło to polskie rejestracje. Cannot be!
Powiem Wam, że w Polsce robi się coraz lepiej jeśli chodzi o jednoślady. Ale w Paryżu np. takie zachowanie to norma. Tam nawet w przepisach drogowych macie zapisane, że należy robić miejsce motocyklistom w korku (czyli lewy pas do lewej, środkowy/prawy) do prawej. Fajnie to wygląda jak kierowcy pomagają motocyklistom. Ale to chyba dlatego, że coraz więcej ludzi posiada motocykl, nawet jeśli jeździ puszką to wiedzą, że oni chcieliby, aby ich przepuszczono.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie