swoją drogą jak oswoić takie bydle?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Zazwyczaj, uratowane zwierzęta od śmierci są tak wdzięczne swemu opiekunowi...
@up
True:D Oswoić kociaka to pikuś, przy oswojeniu baby;)
@up
True:D Oswoić kociaka to pikuś, przy oswojeniu baby;)
Trzeba baby ratować od śmierci.
Symuluję napad z gw🤬tem, pisać pw!
Symuluję napad z gw🤬tem, pisać pw!
niby oswojone, ale w kazdej chwili moga sie dzikkie instynkty w zwierzeciu obudzic, albo nawet niechcacy moze krzywde czlowiekowi zrobic.
Popatrzyłem sobie właśnie na śpiącego mojego kota...
przynosi mi np myszki, ptaszki, łasiczki, wiewiórki, nietoperze, szczury, raz przyniósł nawet innego kota, tylko takiego już rozłożonego.
Jakby tak był takiej zajebistej wielkości mógłby mi przynosic ludzi, byłby niezły hardcore.
Ile trzeba takiego karmic, ile sprzątania, tresowania. Ale w sumie nie fajnie by było jakby ktoś wchodził ci do domu a ty mówiłbyś "uważaj na tygrysa, nic ci nie zrobi, ale nie podchodź"
przynosi mi np myszki, ptaszki, łasiczki, wiewiórki, nietoperze, szczury, raz przyniósł nawet innego kota, tylko takiego już rozłożonego.
Jakby tak był takiej zajebistej wielkości mógłby mi przynosic ludzi, byłby niezły hardcore.
Ile trzeba takiego karmic, ile sprzątania, tresowania. Ale w sumie nie fajnie by było jakby ktoś wchodził ci do domu a ty mówiłbyś "uważaj na tygrysa, nic ci nie zrobi, ale nie podchodź"
Zawsze chciałem mieć w domu małego lwa
Kłopot w tym, że to chyba nie realne to raz, a dwa gdy taki Ci urośnie weź to ogarnij
Kłopot w tym, że to chyba nie realne to raz, a dwa gdy taki Ci urośnie weź to ogarnij
UP
Ciekawe ile być za mięso dla niego bulił...
Złota karta w mięsnym xD
Ciekawe ile być za mięso dla niego bulił...
Złota karta w mięsnym xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie