👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najlepszy jest ten tekst księżniczki w samochodzie: That is sick.
Noł maj dir. Dys ys nejczer.
Pewnie biedna myślała że lwy tak naprawdę trawkę skubią i są milusińskie jak disnejowski Simba. Mogła na żadne safari nie wyjeżdżać i w przytulnych czterech kątach karmić się iluzją że życie to bajka.
Noł maj dir. Dys ys nejczer.

Pewnie biedna myślała że lwy tak naprawdę trawkę skubią i są milusińskie jak disnejowski Simba. Mogła na żadne safari nie wyjeżdżać i w przytulnych czterech kątach karmić się iluzją że życie to bajka.
Dokładnie, lwy powinny normalnie iść do pracy a potem w supermarkecie robić zakupy.
Kocham te nagrania gdzie najpierw pokazana jest główna akcja a potem jest analizowana sytuacja od jakiegoś głupiego leżenia lwów po zjadanie.

Popieprzone psychiczne lwy, i karny k dla tych co siedzieli z aucie i nie pomogli biednej antylopie. Lwy powinny z głodu zdychac. Tak naprawde zgrywam sie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie