📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Jeśli to jest kara za szydzenie ze śmiertelnie chorej koleżanki, to Wam wszystkim powinni łby poucinać.
Hyena83 napisał/a:
Kwejk.pl idź tutaj z tym
Albo lepiej... Pomponik.pl
Masz tu ilustrację którą zrozumiesz

Swoje dziecko trzymałem krótko. Teraz dziecko lituje się nad wszystkim i wszystkimi.Widzisz tutaj logikę?
Jest takie powiedzenie :"swój nie swój,batem i uj". Czy nie istnieje czasem termin: "sprawiedliwość" ?
Jest takie powiedzenie :"swój nie swój,batem i uj". Czy nie istnieje czasem termin: "sprawiedliwość" ?
smc napisał/a:
Na znak protestu mogła ogolić c🤬kę.
Przed kamera na Tik-Toku!
trawa napisał/a:
Swoje dziecko trzymałem krótko. Teraz dziecko lituje się nad wszystkim i wszystkimi.Widzisz tutaj logikę?
Kiedyś jakaś Polka mieszkająca w małym kraju turystycznym i pracująca w turystyce, opowiadała jak jej mała córeczka zachorowała na nowotwór. Po paru chemiach dziewczynka straciła włosy. Miejscowi mieszkający obok i ze szkoły następnego dnia ogolili głowy wszystkich dzieciom, na znak solidarności i przyjaźni do Polki .(podobno jest tam bardzo lubiana) 🙂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie