📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

W Polsce kanary nie ścigają , tylko się pokazują aby w świadomości pasażerów zasiać potrzebę kasowania biletu, bez problemu jest czas aby opuścić tramwaj.
Na tym świecie są dwa rodzaje osób z którymi bym nie wypił wódki- pedofile i kanary. Nawet z psem bym wypił.
Dla mnie to jest żenada. Jeździsz na gape prosze bardzo ale jak juz cie kanar złapie to nie pajacuj, miej troche honoru i przyjmij ten mandat.
Ha ha, jaka sierota.1:0 dla kanara, powinien mu spalić ten paszport, na jego oczach, po złości. Tak jak kolega wyżej napisał, trzeba mieć odrobine honoru...

Maryja-Dziewica-69 napisał/a:
Na tym świecie są dwa rodzaje osób z którymi bym nie wypił wódki- pedofile i kanary. Nawet z psem bym wypił.
Czyli mówisz, że jesteś dzieciakiem, który często jeździ bez biletu i w dodatku pije wódkę z psem

Za to piwko dla Ciebie!
Ciekawe dlaczego, gdzie leży problem?
Ja dorzucił bym jeszcze komornika:) "i połowe straży miejskiej"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie