jedna lampa nie działa, nic to, przecież świeci słońce.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wycieraczki działajo, tak... to czemu nie odpala...
Słupeczek pięknie się schował. Ciekawość czy w glebę, czy w silnik.
...łysy i do tego w rurkach, wszystko w temacie
jimiq napisał/a:
wycieraczki działajo, tak... to czemu nie odpala...
no proste.. spryskiwaczy nie sprawdził...
konto usunięte
2017-09-29, 20:53
@up a może powinien ciśnienie w oponach sprawdzić?
W końcu Audica nadziewając się na prącie, poczuła to samo, co jej właściciel. Pewnie nadziewa się tak samo na kutangi swych znajomych. W końcu rurki go zdradziły.
@up
Widzę że u niektórych widok lepszego auta powoduje homoseksualne skojarzenia. Przypadek czy wspomnienia?
Łysy z Brazzers, a nie z rozpędu
saikomiki napisał/a:
no proste.. spryskiwaczy nie sprawdził...
Moj wpis ze stand'up niejakiego Lukasza Lotkowskiego pseudo Lotek. Zobacz sobie jego standup "holowanie" -dobry
konto usunięte
2017-09-30, 0:55
A teraz sprawię że ten słupek zniknie
TA DAAA!
jakby ten słupek trafił w miejsce kierowcy to mielibysmy fajne zdjecia na hardzie w dziale :seks,dewiacje,fetysze
Momonti napisał/a:
@up
Widzę że u niektórych widok lepszego auta powoduje homoseksualne skojarzenia. Przypadek czy wspomnienia?
Widok typa wyglądającego jak pedał budzi we mnie homoseksualne skojarzenia, a nie widok samochodu.