Znany już na sadolu koleś wypija łyżkę jednego z najostrzejszych sosów na świecie. Sos ten posiada 7.100.000 jednostek w skali Scoville'a (dla porównania, najostrzejsza papryka na świecie ma 1,5 mln jednostek, a gaz pieprzowy 5 mln), i ze względu na swoją ekstremalna ostrość nie jest przeznaczony do konsumpcji.
podpis użytkownika
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego k🤬sa woziłbym na paleciaku"
Konto usunięte
2012-06-14, 22:18
Kiedyś na imprezie w pracy musiałem zjeść pół Habanero, które ma do 500 000jednostek. Koleś albo szalony albo ładnie mu zapłacili.
@Xenomorph08 Głupi po prostu
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Konto usunięte
2012-06-14, 22:35
No to sranie będzie,już mu współczuję
czy tylko ja słyszę w tle kosiarke do trawy?
Mógł sobie po tym strzelić w łeb....byłoby ciekawiej i mniej głupio....
ten typek wedlug mnie ma naprawde duzy szacunek takie rzeczy czy tam potrawy jakie zjada jest prawdziwie hardowym wyzwaniem
BezSerca napisał/a:
ten typek wedlug mnie ma naprawde duzy szacunek takie rzeczy czy tam potrawy jakie zjada jest prawdziwie hardowym wyzwaniem
Ło matko.... Rozumiem oczywiście co chcesz przekazać, ale....
Konto usunięte
2012-06-14, 23:31
Uwielbiam takich porąbańców
Konto usunięte
2012-06-15, 1:42
za tego przećpała zawsze dam piwko

ciągnie swój do swego hahaha
mkay
2012-06-15, 1:49
ten sos ma moc 9000000000000000mln sk🤬oli, jest tak mocny ze jap🤬le
Ładny ogień z dupy musi mieć podczas oddawania kału
Tak ostra potrawa potrafi zatrzymać akcję serca , więc zawsze może być to ostatni posiłek
Konto usunięte
2012-06-15, 2:21
A ja wam mówię! Koleś w końcu wp🤬li coś od czego zdechnie przed tą swoją kamerką
Konto usunięte
2012-06-15, 2:30
Misiekman napisał/a:
A ja wam mówię! Koleś w końcu wp🤬li coś od czego zdechnie przed tą swoją kamerką
no jak po tym przeżył to go chyba nic nie zabije, choć trochę wątpię że się nie wyżygał zaraz po wyłączeniu kamerki.
aha i to ma 80%.