📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Spłoszył małe kokoszki niczym dziecko biegnące na stado gołębi

Pozdrawiam Marka Łyżeczkę, bo tak się ten gość zwie. Zajebiste dowc🤬y koleś opowiada.

muszę przyznać że te nowe pokolenie z coraz to lepszymi telefonami chodzi 0o
// tak idę już na łowy :d
// tak idę już na łowy :d

Godna podziwu jest jego umiejętność śpiewania miliarda piosenek do tego samego rytmu.
Z jego strony już słyszałem tą nagraną, Hej Sokoły, Białego Misia i Guantanamera...
A za 2 zł to nawet kawał opowiedział.
Z jego strony już słyszałem tą nagraną, Hej Sokoły, Białego Misia i Guantanamera...
A za 2 zł to nawet kawał opowiedział.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie