👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dziwi mnie tylko że na ukrainie dalej wzięcie na dolary jest.

coby tam nie pisało
przecież na dolarach niema ruskich napisów
przecież na dolarach niema ruskich napisów

Co za świetny koleś, pewnie to reżyserowane ale i tak extra, zwłaszcza ten film z babka od kanap i foteli

BMWswap napisał/a:
to nie jest ten sam typ co wypozyczył bmw i wynajął pokoj w hotelu żeby zaliczyć laskę, która nie niego nie zwracała uwagi? nie moge teraz znaleźć tego filmiku

jeszcze jeden był taki filmik podobny
z kolesiem co był pracownikiem i brał auto na wieczór, pamięta ktoś ?:p
to chyba był jakiś wokalista

to chyba był jakiś wokalista

"Też tak myślałem dopóki nie poznałem mojej żony. Uwierz mi że są normalne kobiety, tylko niestety przez takie k***y trudno w to uwierzyć. "
A może Twoja kwintesencja cnoty i zasad moralnych nie jest na tyle atrakcyjna by wzbudzić takie pożądanie u magazyniera w ikei ,aby ten wziął pożyczke w providencie na wypożyczenie bawarki
A może Twoja kwintesencja cnoty i zasad moralnych nie jest na tyle atrakcyjna by wzbudzić takie pożądanie u magazyniera w ikei ,aby ten wziął pożyczke w providencie na wypożyczenie bawarki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie