Muszę to powtórzyć : kobiety to c🤬je, a ta z filmiku na dodatek jest tępym c🤬jem.
A może Twoja kwintesencja cnoty i zasad moralnych nie jest na tyle atrakcyjna by wzbudzić takie pożądanie u magazyniera w ikei ,aby ten wziął pożyczke w providencie na wypożyczenie bawarki
Jak dorośniesz to może zrozumiesz że k🤬y są fajne do pewnego czasu. Wiążąc się z taką na całe życie, lepiej zamontować jej kasę fiskalną i czerpać korzyści finansowe bo innych tutaj nie widzę. Jak rozumiem lubisz ustawiać się w kolejce do pukania swojej kobiety i walić po kimś. Ci z kompleksem małego ptaka, tak na ogół mają. Powodzenia.

Jak dorośniesz to może zrozumiesz że k🤬y są fajne do pewnego czasu. Wiążąc się z taką na całe życie, lepiej zamontować jej kasę fiskalną i czerpać korzyści finansowe bo innych tutaj nie widzę. Jak rozumiem lubisz ustawiać się w kolejce do pukania swojej kobiety i walić po kimś. Ci z kompleksem małego ptaka, tak na ogół mają. Powodzenia.
podpis użytkownika
Chcesz zobaczyć mój opis? - Wciśnij F13.
dominusI7I napisał/a:
jeszcze jeden był taki filmik podobny
z kolesiem co był pracownikiem i brał auto na wieczór, pamięta ktoś ?:p
to chyba był jakiś wokalista![]()
podpis użytkownika

Aż dziwne, że jeszcze żadna płeć przeciwna się nie wypowiedziała pod tym filmikiem.
BMWswap napisał/a:
to nie jest ten sam typ co wypozyczył bmw i wynajął pokoj w hotelu żeby zaliczyć laskę, która nie niego nie zwracała uwagi? nie moge teraz znaleźć tego filmiku
tak to ten typek ale ca co ty dostałeś tyle piw ? o,O

marc-men psycholog z Ciebie kiepski nie pykam kurtyzanek
bo mnie nie stać
, ale nastepca Kaszpirowskiego w Tobie dzrzemie
potrafisz po dwoch zdaniach na odległość ocenić długość mojego dzyndzelka
może i trójki nie mam na przodzie i jeszcze nie "dorosłem" ale bym się nie dowartościowywał zachwalając swoją małżonke na sadolu ,pod filmikiem o materialnej panience.... ale w sumie nie wiem,ja mam małą fujarke i pewnie jeszcze nie stukałem,
poza tym panie dorosły po ostatnim poście widze że nie odróżniasz pojecia materialna dz🤬ka od prostytutki..

poza tym panie dorosły po ostatnim poście widze że nie odróżniasz pojecia materialna dz🤬ka od prostytutki..
Karql napisał/a:
film
Może to dlatego, że jestem pijany, ale pozytywny filmik

podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
BMWswap napisał/a:
to nie jest ten sam typ co wypozyczył bmw i wynajął pokoj w hotelu żeby zaliczyć laskę, która nie niego nie zwracała uwagi? nie moge teraz znaleźć tego filmiku
sadistic.pl/jak-poderwac-kobiete-swoich-marzen-vt99601.htm

w sobote jade do Lwowa,myślicie że ten przebłysk z dolcami przejdzie ?