@karas1989 Przyganiał kocioł garnkowi

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
dobry magik! kiedyś wyciągali zza ucha monety, ale ten policjant ma pewnie wyższy poziom.

Suddenly Psychotic napisał/a:
@karas1989 Przyganiał kocioł garnkowi
![]()
a ty czego się przyp🤬alasz do mnie??

karas1989 napisał/a:
a ty czego się przyp🤬alasz do mnie??![]()
Bo twój komentarz zbytnio nie zalatuje elokwencją a wyskakujesz na niego z tekstem ''debil''

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Starał się jak mógł ale policjant go przechytrzył
Może następnym razem się uda

Znajomy podczas przeszukania przez policję:
(policjant): czy ma pan jakieś narkotyki?
(znajomy, z szelmowskim uśmiechem): już w brzuszku.
(policjant): czy ma pan jakieś narkotyki?
(znajomy, z szelmowskim uśmiechem): już w brzuszku.
Wyszedł z założenia że najciemniej jest pod latarnią

podpis użytkownika
You must die I alone am best
Przypomniała mi się akcja z ziomkiem z mojej uczelni, który poszedł na przeszukanie osobiste bo policja miała cynk że ma woreczek z amfą przy sobie, przeszukali mu wszystkie otwory ciała i nic, puścili go a on miał ten woreczek w dredy zaplątany

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

@up
Mój ziomek za to poszedł sam na szkieły(jakieś przesłuchanie) nawet nie myślał o tym że go przeszukają, i miał w majtasach jedyneczke. Szkeł do niego z tekstem: Zrobimy przeszukanie bo już się zdarzało że głópki przychodzili na komęde z czymś.... To był jego dzień, bo jak ściągał majty do jakoś dał rade ukryć tytke
Mój ziomek za to poszedł sam na szkieły(jakieś przesłuchanie) nawet nie myślał o tym że go przeszukają, i miał w majtasach jedyneczke. Szkeł do niego z tekstem: Zrobimy przeszukanie bo już się zdarzało że głópki przychodzili na komęde z czymś.... To był jego dzień, bo jak ściągał majty do jakoś dał rade ukryć tytke

Gdyby pod czapkę wsadził to byłaby spora szansa, że mu się upiecze...