👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dobry magik! kiedyś wyciągali zza ucha monety, ale ten policjant ma pewnie wyższy poziom.

Starał się jak mógł ale policjant go przechytrzył
Może następnym razem się uda

Znajomy podczas przeszukania przez policję:
(policjant): czy ma pan jakieś narkotyki?
(znajomy, z szelmowskim uśmiechem): już w brzuszku.
(policjant): czy ma pan jakieś narkotyki?
(znajomy, z szelmowskim uśmiechem): już w brzuszku.
Przypomniała mi się akcja z ziomkiem z mojej uczelni, który poszedł na przeszukanie osobiste bo policja miała cynk że ma woreczek z amfą przy sobie, przeszukali mu wszystkie otwory ciała i nic, puścili go a on miał ten woreczek w dredy zaplątany

@up
Mój ziomek za to poszedł sam na szkieły(jakieś przesłuchanie) nawet nie myślał o tym że go przeszukają, i miał w majtasach jedyneczke. Szkeł do niego z tekstem: Zrobimy przeszukanie bo już się zdarzało że głópki przychodzili na komęde z czymś.... To był jego dzień, bo jak ściągał majty do jakoś dał rade ukryć tytke
Mój ziomek za to poszedł sam na szkieły(jakieś przesłuchanie) nawet nie myślał o tym że go przeszukają, i miał w majtasach jedyneczke. Szkeł do niego z tekstem: Zrobimy przeszukanie bo już się zdarzało że głópki przychodzili na komęde z czymś.... To był jego dzień, bo jak ściągał majty do jakoś dał rade ukryć tytke

Gdyby pod czapkę wsadził to byłaby spora szansa, że mu się upiecze...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie