👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@TwójCzarnyPan nie przyszedł rugać onuc i kacapów. Taki z niego przyjaciel ruskich zza Buga.

Każdy jeden, który daje się strigerować wszystkim filmikom z tym logo, które są ewidencyjnymi fejkami, jest skończonym debilem. A nie, przepraszam, jest jeszcze nie skończonym debilem, bo niedorobionym do tego.
Niech teraz Ukraińcy pomogą powodzianą. Jakoś nie widać ich do pomocy.
żmij kalifaty nadchodzą a jak ciś siedzisz w piwnicy i nie widzisz to powodzenia ze zrozumumieniem, kali farcie
[ Dodano 2024-09-26, 21:19 ]
komentżżż dla tobie kali z kądś sadol.pl/no-to-jedziemy-vt598339.htm
[ Dodano 2024-09-26, 21:19 ]
komentżżż dla tobie kali z kądś sadol.pl/no-to-jedziemy-vt598339.htm
Marian_Koniuszko napisał/a:
@:
Czyli debil.
Zresztą; podpisał się:
MatrixMx napisał/a:
żmij kalifaty nadchodzą a jak ciś siedzisz w piwnicy i nie widzisz to powodzenia ze zrozumumieniem, kali farcie
komentżżż dla tobie kali z kądś
Mosze_Borcuch napisał/a:
TwójCzarnyPan nie przyszedł rugać onuc i kacapów. Taki z niego przyjaciel ruskich zza Buga.
hehe zaraz sie zjawi razem z Geraldinhem swoim towarzyszem, chłop gada jak Tfusk, tylko trochę w inną stronę

Bonkojad napisał/a:
Niech teraz Ukraińcy pomogą powodzianą. Jakoś nie widać ich do pomocy.
Jak nie widać, a kto pomagał usuwać z domów powodzian wartościowe przedmioty, chronił je przed zamoknięciem...

Bluxii napisał/a:
Pan z piwem nie ma dzisiaj ochoty pomóc ukraincowi.
Tak Ruskiemu zrób loda . Władymir ci POdziękuje .
[ Dodano 2024-09-26, 23:09 ]
Mosze_Borcuch napisał/a:
zauważyłem, że ostatnio "kacap" stał się modny tylko w kontekście Rosjan. Roczniki 1930-1970+ mówią tak do tej pory na wszystkich przedstawicieli demoludów z byłego ZSRR. W Polsce, zwłaszcza w dużych miastach (Kraków, Wrocław) jest multum przesiedleńców z tego nowotworu u-Kraju Europy.
Tam słychać ,,Koledze Michałowi "" nie UK !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie