Inna sprawa że te zbiórki to j🤬, tępić, nie dawać, bo taki c🤬j z tego ma ktokolwiek kto mógłby potrzebować.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Ostatnio u mnie w miejscowości, żołnierze wzięli sprawiedliwość w swoję ręce po po tym jak ciapaci zaczęli grozić małolatom
Kacapy to ruskie c🤬lu j🤬y
Ty się prostaku od Ruskich odwal, to porządni ludzie
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No już nam pocisnąłeś, jednak c🤬j nas obchodzę czarne paly w Twojej dupie.
Przed prokuratorem też tak szalałeś?
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Tak Ruskiemu zrób loda . Władymir ci POdziękuje .
Tam słychać ,,Koledze Michałowi "" nie UK !
Ten opis to był sarkazm...
Chętny do bitki i kłamie jak małe dziecko- on zaczął, ja tylko powiedziałem "j🤬y kacapie".
To masz problem ze sluchem
kacapie jeden powiedzial
Kacapy to ruskie c🤬lu j🤬y
No, to przecież napisałem.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówByły o tym reportaże w mediach. Te ukraińskie firmy zatrudniają młodych ukraińców, omijają płacenie podatków w Polsce i nic nie przeznaczają na cel na który zbierają.
A teraz ciekawostka. Polak nazwał młodego ukra kacapem.
a ) bo młody jest ruskiem ?
b ) bo młody jest ukrem ?
c ) bo Polacy mają w c🤬ju wszystkich nachodzców z byłych republik radzieckich i każdego nazywają kacapem ?
P.s Prawidłowa jest odpowiedz C
fanfary !!!!
A tak na poważnie jaki procent polaków jest wstanie odróżnić jezyki z wschody(pominę całkowicie dialekty i inne mieszanki) rosyjski białoruski ukraiński? 1%-2%? Choć znając ten portal to pewnie trafię na samych ekspertów ligwistyki narodów wschodnich.
A tak na poważnie jaki procent polaków jest wstanie odróżnić jezyki z wschody(pominę całkowicie dialekty i inne mieszanki) rosyjski białoruski ukraiński? 1%-2%? Choć znając ten portal to pewnie trafię na samych ekspertów ligwistyki narodów wschodnich.
Ja nie rozróżniam, dla mnie to wszystko kacapy. Mentalnie 30 lat za Polską.