Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panowie, gdzie można to zgłosić? Przecież ta pani pokazuje, że można bezkarnie bić murzyna! A później przez taką panią ktoś udusi jakiegoś kolanem, czy zastrzeli...
oni są kaskaderami i umieszczają co jakiś czas materiały zachęcające do zapisów po za tym maja bogate portfolio jak ktoś nie wie
Wczoraj oglądałem jakiś nowy film na neflixie gdzie kobieca postać odgrywana przez już trochę starą Cameron Diaz rozwalała przypakowanych kolesi dwa razy większych od siebie, no to nawet tamten film był bardziej autentyczny niż ten tiktokowy filmik. (jakby co to tytuł film Back in Action i nie polecam bo kiepski streamingowy wyrób filmopodobny)
Czemu szanowna moderacja akceptuje takie fake gówna?
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.