👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale podoba mi się to podejście tych ludzi, sposób wyrażania się, zachowanie... kurde oni tam wszyscy są szczęśliwi i normalni.

Ciekaw jestem jakby to wyglądało w Polsce. Tylko pytanie, czy jak ktoś powtórzy u nas z tych prankowców, to czy nie będziecie krzyczeli, że plagiat

aven1 napisał/a:
Ciekaw jestem jakby to wyglądało w Polsce.
Zapewne tak:
- Przepraszam, mogę ognia?
- A odstąpisz fajkę?
+ ewentualnie potem:
- A mogę dwie?

Przypomniało mi się jak w Southampton podszedł do mnie młody Angol, miał tak z 13 lat i zapytał o ognia. Jako sadol oczywiscie mu dałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie