To dużo j🤬ia.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i c🤬j w dupę!
A p🤬lisz jak potłuczony! Gdyby Adamowicz się sam zadźgał nożem to można by to porównywać. Przecież one się same tam podpaliły!
A p🤬lisz jak potłuczony! Gdyby Adamowicz się sam zadźgał nożem to można by to porównywać. Przecież one się same tam podpaliły!
Ale nie pisałem o tym jaki kto miał udział własny w śmierci, tylko o jej skali

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i c🤬j w dupę!
Nie spłonęły, tylko zatruły się tlenkiem węgla. Ale generalnie popieram wpis.
Daję piwko za takie materiały chociażby za to, że takim jak ty gul skacze.
P🤬lisz - nie dałeś. Faja zmiękła, co nie?

podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Rak jelita grubego to najmniejszy twój problem jaki mam nadzieje spotka cie w tym roku.

Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i c🤬j w dupę!
A mnie tu gnębi kwestia że skoro poszły do escape room'u,, mimo że ewidentnie nie umiały w 'escape' to po c🤬j tam lazły. Akcja typu kolo poszedł popływać ale nie umiał więc się utopił

Rak jelita grubego to najmniejszy twój problem jaki mam nadzieje spotka cie w tym roku.
Kozy r🤬ać wracaj, a nie mam tu cwaniaczysz.
@freaky
Prędzej ciebie. Z tego co widzę perwsze objawy już są, solidny ból dupy

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866P🤬lisz - nie dałeś. Faja zmiękła, co nie?
Słabo patrzyłeś Sherlocku
Chciałbym tylko nadmienić że przy aktualnej nagonce jka to jest teraz zła sytuacja w Polsce to pajace z PO mówiły o "Wyrżnięciu watachy" no to się sami wyrżneliSwoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i c🤬j w dupę!

poza ,,nóż w brzuch,, to 100 procent racji