Oooo żydowski plemniczek Sztura, nawet go lubię. Naczy jak czyta kwestie napisane przez mądrych ludzi, nie wysrywa ustami swój parchaty bełkot.
Ostra impreza była.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Jeżeli PO lub kumple Adamowicza będą przez najbliższe osiem lat odp🤬lać comiesięczne szopki przed jego byłym miejscem pracy, to robienie żartów z "religii gdańskiej" będzie jak najbardziej na miejscu. Na razie podobne porównania są nietrafione.

Cloverface napisał/a:
Sp🤬alaj Sztur.
A może ty to zrobisz?
PS C🤬j mu na grób. Jedna polityczna k🤬a i złodziej mniej. Niech jeszcze zajebią kogoś z PiS - wtedy będę wniebowzięty.
Pozdrawiam was centro prawicowe tępe C🤬je, kwiaty polskiej inteligencji dno społeczne p🤬lone robactwo..
podpis użytkownika
Enter the gates, Auschwitz awaits
Zajebista parafraza
Daję piwko za takie materiały chociażby za to, że takim jak ty gul skacze.

Josef Mengele napisał/a:
Pozdrawiam was centro prawicowe tępe C🤬je, kwiaty polskiej inteligencji dno społeczne p🤬lone robactwo..
Daję piwko za takie materiały chociażby za to, że takim jak ty gul skacze.
TB303 napisał/a:
A może ty to zrobisz?
PS C🤬j mu na grób. Jedna polityczna k🤬a i złodziej mniej. Niech jeszcze zajebią kogoś z PiS - wtedy będę wniebowzięty.
jusz dzfonimy do phokuhatuhy!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi, no cóż... Krzyż na drogę i c🤬j w dupę!
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
.......... napisał/a:
jusz dzfonimy do phokuhatuhy!
Hanka jak to było tymi kamienicami?

A ma ktoś filmik z WOŚP w Gdańsku z nożownikiem? Szukałem na sadolu (bo gdzież by był jak nie tu) ale nie znalazłem :/
GumowyKurczak napisał/a:
A ma ktoś filmik z WOŚP w Gdańsku z nożownikiem? Szukałem na sadolu (bo gdzież by był jak nie tu) ale nie znalazłem :/
to c🤬jowo szukałeś