Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-11-08, 23:51 14
Szacunek dla takich ludzi, którzy coś sobą reprezentują i nawet w odgrywaniu scenki bez przygotowania potrafią pociągnąć akcję ku uciesze widzów... 99.999% innych pseudo gwiazdek z seriali dla upośledzonych mogłoby co najwyżej pociągnąć co innego, bo tylko do tego są stworzone.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 8:47
Stuhr to mistrz. Ale Górskiego już nie mogę znieść Oo Moja niechęć dogania powoli tą do Cichopek
Zgłoś
kamil66 2011-11-09, 10:40 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 10:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kamil66 2011-11-09, 10:53
Też chciałbym to wiedzieć, wąski.
Zgłoś
piroman88 2011-11-09, 12:45
dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 13:25 2
@up
nie bo znaczek tv4 to dorobili...
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 14:59
Jak dla mnie najlepszy z tego serialu jest Robert Górski.
Ta scena nie jest zła ale było dużo lepszych których tu nie będę wklejać bo to raczej nie portal przeznaczony do tego.
Zgłoś
sebito 2011-11-09, 15:21
To leci w tv normalnie wtf.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 17:09
piroman88 napisał/a:

dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!

Bo społeczeństwem, które ma papkę zamiast mózgu łatwiej sterować.
Zgłoś
komandos90 2011-11-09, 18:50
Link do wszystkich odcinkow online bez ograniczen : spadkobiercy.net/odcinki-1.html
Zgłoś
zibo111 2011-11-09, 21:33
Radzyń Podlaski, moje okolice
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem