Fragment jednego z moich ulubionych odcinków Spadkobierców z gościnnym udziałem Macieja Stuhra.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-11-08, 23:51
Szacunek dla takich ludzi, którzy coś sobą reprezentują i nawet w odgrywaniu scenki bez przygotowania potrafią pociągnąć akcję ku uciesze widzów... 99.999% innych pseudo gwiazdek z seriali dla upośledzonych mogłoby co najwyżej pociągnąć co innego, bo tylko do tego są stworzone.
konto usunięte
2011-11-09, 8:47
Stuhr to mistrz. Ale Górskiego już nie mogę znieść Oo Moja niechęć dogania powoli tą do Cichopek
konto usunięte
2011-11-09, 10:43
Też chciałbym to wiedzieć, wąski.
dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!
konto usunięte
2011-11-09, 13:25
@up
nie bo znaczek tv4 to dorobili...
konto usunięte
2011-11-09, 14:59
Jak dla mnie najlepszy z tego serialu jest Robert Górski.
Ta scena nie jest zła ale było dużo lepszych których tu nie będę wklejać bo to raczej nie portal przeznaczony do tego.
To leci w tv normalnie wtf.
konto usunięte
2011-11-09, 17:09
piroman88 napisał/a:
dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!
Bo społeczeństwem, które ma papkę zamiast mózgu łatwiej sterować.
Link do wszystkich odcinkow online bez ograniczen :
spadkobiercy.net/odcinki-1.html
Radzyń Podlaski, moje okolice