Fragment jednego z moich ulubionych odcinków Spadkobierców z gościnnym udziałem Macieja Stuhra.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Szacunek dla takich ludzi, którzy coś sobą reprezentują i nawet w odgrywaniu scenki bez przygotowania potrafią pociągnąć akcję ku uciesze widzów... 99.999% innych pseudo gwiazdek z seriali dla upośledzonych mogłoby co najwyżej pociągnąć co innego, bo tylko do tego są stworzone.
Stuhr to mistrz. Ale Górskiego już nie mogę znieść Oo Moja niechęć dogania powoli tą do Cichopek
dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!
Jak dla mnie najlepszy z tego serialu jest Robert Górski.
Ta scena nie jest zła ale było dużo lepszych których tu nie będę wklejać bo to raczej nie portal przeznaczony do tego.
Ta scena nie jest zła ale było dużo lepszych których tu nie będę wklejać bo to raczej nie portal przeznaczony do tego.
piroman88 napisał/a:
dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!
Bo społeczeństwem, które ma papkę zamiast mózgu łatwiej sterować.
Link do wszystkich odcinkow online bez ograniczen : spadkobiercy.net/odcinki-1.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie