Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
Maciej Zientar
siwy989 • 2013-01-09, 13:00
Maciej Zientarski, znany na pewno, każdemu fanowi motoryzacji. Jest synem Włodzimierza Zientarskiego, znanego dziennikarza. W 2008 roku spowodował wypadek ze skutkiem śmiertelnym, w którym zginął dziennikarz Super Expressu, Jarosław Zabiega.

Zientarski prowadził Ferrari 360 modena. O to jak wygląda takie cudeńko:

A tak po wypadku:

Zientarski przez sąd został skazany na 3 lata więzienia i 8 letni zakaz prowadzenia samochodu. Niżej przedstawiam jak ładnie go pokopało po tym wypadku.

Dla mało wiedzących, Zientarski prowadzi w YT swój kanał, na którym prezentuje sprawy związane z motoryzacją, ba ma nawet swojego szofera. A jakiś czas temu tak zap🤬lał skuterem , żę przyp🤬olił w pieszego
Zgłoś
siwy989 2013-01-09, 17:13 1
basior88 napisał/a:

Pięknie go pokopało, nigdy go nie lubiłem, całej jego kariery w tych programach które oglądałem na polsacie bo nie miałem za wielu programów... Ojciec spoko ale on nigdy taki nie był. Nie to że się cieszę bo jednak mi go szkoda tak na niego patrząc no ale...

Ojciec nie jest wcale spoko.... najgorszy frajer w zyciu prywatnym. Osoba, którą znam jest jego bliskim znajomym i to co zrobił swojej synowej to masakra jest
Zgłoś
basior88 2013-01-09, 17:21
@up
nie znam jego ojca ani nie słyszałem jaki on jest w życiu prywatnym, mówię co o nim sądzę po tym jak oglądam go w telewizji
może przybliżysz nam te fakty?
Zgłoś
siwy989 2013-01-09, 17:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
basior88 2013-01-09, 17:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zerwikaptur 2013-01-09, 17:53
Zgłoś
Harry Pojeb 2013-01-09, 18:31
dajcie ktoś coś jak był normalny
Zgłoś
siwy989 2013-01-09, 18:47 15
Harry Pojeb napisał/a:

dajcie ktoś coś jak był normalny

Proszę

Zgłoś
miczel1 2013-01-09, 19:02 41
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:12 13
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:12
Twarz ma taką wykrzywioną po zabawach z kolegami z więzienia
Zgłoś
TomdeX 2013-01-09, 19:14 11
Zgłoś
androgenius 2013-01-09, 19:19 1
Nie wierzę w jego japę
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:23
Jeśli nie udaje tego jakim jest to szczerze wolał bym być na miejscu tego 2 niż żyć tak jak on... nie dość że ułomny to jeszcze sumienie (być może) męczy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:31
Robi was wszystkich w bambuko jak młodych. A mówi tak jak mu adwokat kazał. Powinien dostać nagrodę dla najlepszego aktora roku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem