Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:45
Maciek i oceny za aktywność
TomdeX • 2013-04-08, 21:05
Zobaczcie jak to wystawiało się oceny za aktywność w mojej byłej szkole... Gościu był przesympatyczne, mając 3,4 wystawił mi na koniec 2, bo jako że mieliśmy 5 godzin tygodniowo to ocen musiało być 5+1 czyli 6, więc skończyłem z ocenami na poziomie 3,4,1,2,1,1... ;]
Poniżej nadrabianie ocen:

A po wystawieniu ocen Maciek miał wolne i wyj🤬e na wszystko:

Wybaczcie tą jakość, ale filmik mają po kilka dobrych lat.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-09, 7:54 1
ohp to nie szkoła, to stan umysłu
Zgłoś
werther 2013-04-09, 8:06 1
TomdeX napisał/a:

Wybaczcie tą jakość, ale filmik mają po kilka dobrych lat.

Jakość można wybaczyć, ale pisania TĄ jakość - nigdy.
Ale nic dziwnego, widać jaka szkoła, nie dla orłów...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 8:08
a według mnie gościu jest przyjemny, na bank się dałoby dogadać z ocenami, albo dobrze nauczyć jak się chciało(tylko komu chce w technikum )
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 8:28 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
speedi93 2013-04-09, 9:54
Nauczyciele od elektrotechniki są po prostu zajebiści mnie uczył żeński odpowiednik tego gościa...
Zgłoś
I_am_what_I_am 2013-04-09, 10:56
koniec roku, wystawanie ocen z polskiego, autentyk

N - XXX, jak się oceniasz?
U - Między 2 a 3
N - 4 to ja Ci nie dam
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 11:02 2
Dlatego oceny nie odzwierciedlają nigdy tego czego umiesz, ani żaden test. Jest to typowo komunistyczny system nauczania gdzie masz się dostosować do widzimisię nauczyciela. Ja też zdałem maturę a nienawidziłem tego reżimu szkolnego i oceniania kogoś po okładce przez co miałem słabe oceny (bo się nie dostosowałem). O tym że na studiach mam dość dobre oceny to też to występuje. Prawda jest taka że system oceniania w szkołach leży.
Zgłoś
TomdeX 2013-04-09, 11:52
werther napisał/a:

Jakość można wybaczyć, ale pisania TĄ jakość - nigdy.
Ale nic dziwnego, widać jaka szkoła, nie dla orłów...

Nie ma co, zajebiście jest napisać post, byle by pokazać jaki to ja fachura z polskiego byłem...
A co do szkoły... jeśli coś cię szkoła średnia nauczyła to palić trawkę, bo z pewnością nie nauczyła życia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 12:44 1
"Nauczyciel? Toż to zwykły wulgarny parch...''
Ojej czy on przeklina? Już tu nie wchodzę.Myślałem, że to spoksik stronka, a tu słyszę takie okrutne słowa.
A tak na poważnie widać, że bierze to wszystko na luzie lepszy taki dziadek niż jakiś/aś pedancik,ekstremista "super doktorat z superwszystkiego" mimo to Chwała Ambitnym Nauczycielom z podejściem do młodzieży.
Zgłoś
Jab7kO 2013-04-09, 13:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TomdeX 2013-04-09, 13:28
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 15:45
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-04-09, 16:02
Też miałem spoko nauczyciela co za noże do tokarki dawał 5 tylko tym co przynosili... Jak ktoś nie przyniósł to przecież bani nie dostał
Szkoła. To były czasy
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 16:21
Piooner napisał/a:

z Drugiego filmiku jaki track bo chodzi mi po głowie ale chyba sobie nie przypomnę ?

Elektrochemie LK - Schall (Clubbasse remix)
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 19:14
Konior Leszno?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem