Zobaczcie jak to wystawiało się oceny za aktywność w mojej byłej szkole... Gościu był przesympatyczne, mając 3,4 wystawił mi na koniec 2, bo jako że mieliśmy 5 godzin tygodniowo to ocen musiało być 5+1 czyli 6, więc skończyłem z ocenami na poziomie 3,4,1,2,1,1... ;]
Poniżej nadrabianie ocen:
A po wystawieniu ocen Maciek miał wolne i wyj🤬e na wszystko:
Wybaczcie tą jakość, ale filmik mają po kilka dobrych lat.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja jebie zajebisty nauczyciel ja od technologi miałem podobnego za czesci do maluch potem cienkociete dawał oceny ,pamietam jak za wał z tłokami zaliczył mi półrocze
z Drugiego filmiku jaki track bo chodzi mi po głowie ale chyba sobie nie przypomnę ?
to jakiś jebnięty dres przyprowadził patologicznego ojca do szkoły i robią sobie jaja? czy naprawdę nauczyciel, który tylko podpuszcza tych z🤬bów jeszcze bardziej ;o?
co to za szkoła? boże..
przedmiot "podstawy chamstwa" czy co?
konto usunięte
2013-04-08, 21:28
to chyba szkoła "w" poprawczaku
Trochę stary na nauczyciela tańca.
konto usunięte
2013-04-08, 23:41
konto usunięte
2013-04-09, 1:04
Za drugi filmik piwo
konto usunięte
2013-04-09, 1:36
Nauczyciel? Toż to zwykły wulgarny parch, pewnie były SBek, już nie wspominając o tej hołocie ryczącej w tle. Sam chodziłem do technikum, miałem w szkole również zawodówki, ale aż takiego bydła jak żyje nie widziałem.
zerwikaptur napisał/a:
ja jebie zajebisty nauczyciel ja od technologi miałem podobnego za czesci do maluch potem cienkociete dawał oceny ,pamietam jak za wał z tłokami zaliczył mi półrocze
Hmmmm, za wał z tłokami powiadasz...
konto usunięte
2013-04-09, 2:10
konto usunięte
2013-04-09, 6:43
jak mial facet z debilami to wiedzial na co moze sobie pozwolic.