Zobaczcie jak to wystawiało się oceny za aktywność w mojej byłej szkole... Gościu był przesympatyczne, mając 3,4 wystawił mi na koniec 2, bo jako że mieliśmy 5 godzin tygodniowo to ocen musiało być 5+1 czyli 6, więc skończyłem z ocenami na poziomie 3,4,1,2,1,1... ;]
Poniżej nadrabianie ocen:
A po wystawieniu ocen Maciek miał wolne i wyj🤬e na wszystko:
Wybaczcie tą jakość, ale filmik mają po kilka dobrych lat.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
ja jebie zajebisty nauczyciel ja od technologi miałem podobnego za czesci do maluch potem cienkociete dawał oceny ,pamietam jak za wał z tłokami zaliczył mi półrocze
z Drugiego filmiku jaki track bo chodzi mi po głowie ale chyba sobie nie przypomnę ?
to jakiś jebnięty dres przyprowadził patologicznego ojca do szkoły i robią sobie jaja? czy naprawdę nauczyciel, który tylko podpuszcza tych z🤬bów jeszcze bardziej ;o?
co to za szkoła? boże..
przedmiot "podstawy chamstwa" czy co?
konto usunięte
2013-04-08, 21:28
to chyba szkoła "w" poprawczaku
Trochę stary na nauczyciela tańca.
konto usunięte
2013-04-08, 23:41
konto usunięte
2013-04-09, 1:04
Za drugi filmik piwo
konto usunięte
2013-04-09, 1:36
Nauczyciel? Toż to zwykły wulgarny parch, pewnie były SBek, już nie wspominając o tej hołocie ryczącej w tle. Sam chodziłem do technikum, miałem w szkole również zawodówki, ale aż takiego bydła jak żyje nie widziałem.
zerwikaptur napisał/a:
ja jebie zajebisty nauczyciel ja od technologi miałem podobnego za czesci do maluch potem cienkociete dawał oceny ,pamietam jak za wał z tłokami zaliczył mi półrocze
Hmmmm, za wał z tłokami powiadasz...
konto usunięte
2013-04-09, 2:10
konto usunięte
2013-04-09, 6:43
jak mial facet z debilami to wiedzial na co moze sobie pozwolic.