👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No widzisz, taki upośledzony Maciek zdobył już sławę, a Ty do końca życia będziesz anonimowy na sadolu..
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

@Prozac
Przynajmniej robi to co lubi. A społeczność internetowa równo śmieje się ze wszystkich, nie ważne czy ma downa czy nie. Przykład: Rysiek.
Przynajmniej robi to co lubi. A społeczność internetowa równo śmieje się ze wszystkich, nie ważne czy ma downa czy nie. Przykład: Rysiek.

matis511 napisał/a:
1:10 pani prowadząca też się jąka jak nasz Maciuś
![]()
![]()
Jąka się żeby Maciek się z nią utożsamił.
"Czy upośledzone umysłowo dzieci są dyskryminowane?"
Odpowiedzi na to pytanie, mogliby udzielić niektórzy moderatorzy tego forum. Maciek to przy nich inteligent pełną gębą.

Śmiejcie się, śmiejscie. On zarabia miesięcznie zarabia tyle co miesięczne wypłaty waszych obojga rodziców, a co niektórych nawet roczną wypłatę jednego rodzica.

Kozogłowy napisał/a:
Fajnie ci sie z dwoch kont pisze?
Tak piszę z dwóch kont. Tego i drugiego pod nickiem Centurion

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie